Μίλησαν για οργανωτικά θέματα, αλλά ο Φοιρός είναι στον… αέρα

Η συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα ανάμεσα στη διοίκηση και στον Γιώργο Φοιρό, μπορεί αν έδωσε την ευκαιρία να συζητήσουν οι δυο πλευρές για πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα, αλλά επί της ουσίας, κατέδειξε ότι η παρουσία του έμπειρου τεχνικού είναι στον… αέρα.

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των κίτρινων και τυπικά (η τελευταία προπόνηση ήταν την περασμένη Παρασκευή), ο Φοιρός είχε την ευκαιρία να τα πει για αρκετή ώρα με τους παράγοντες της ομάδας για όλα όσα έγιναν και όλα όσα πρέπει κατά την γνώμη του να γίνουν. Μίλησαν εκτενώς για οργανωτικά θέματα, πάνω σε ποια αγωνιστική βάση πρέπει να κινηθεί ο Άρης και που πρέπει να στοχεύσει.

Ο Φοιρός έδωσε την δική του εισήγηση για το αγωνιστικό κομμάτι, έχοντας παρακολουθήσει το υλικό της ομάδας, την Κ20, αλλά και παίκτες εκτός Άρη.

Το αν θα συνεχίσει ή όχι (με πιο πιθανό το δεύτερο) είναι στον αέρα, δεν έγινε κάποια συζήτηση επ’ αυτού, αν και η εμπειρία και οι γνώσεις του στις κατηγορίες Football League και Football League 2 θεωρούνται κάτι παραπάνω από σημαντικές…

To Top