Η παρουσία του Χαριστέα, η θέληση αλλά και το παράπονο

Το όνομα του Άγγελου Χαριστέα φιγουράρει και πάλι στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα, μετά τις συναντήσεις που είχε με τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και την πρόταση που του έγινε για να συμμετέχει ως τεχνικό στέλεχος στην προσπάθεια της “επόμενης μέρας”.

Επίσημη απάντηση δεν υπήρξε ακόμη από τον διεθνή Έλληνα τεχνικό, από την στιγμή που όλα είναι ρευστά στον κιτρινόμαυρο σύλλογο. Ο Χαριστέας που όπως όλα δείχνουν θα σταματήσει και επίσημα το ποδόσφαιρο, δείχνει πώς ζυγίζει όλα τα δεδομένα και έχει τη θέληση να βοηθήσει, χωρίς πάντως να ανοίξει τα χαρτιά του.

Και μόνο το γεγονός ότι βρέθηκε στην συνάντηση των βετεράνων του Άρη με τον Γιώργο Γαλανό, το βράδυ της Δευτέρας, για να ακούσει από “πρώτο χέρι” σκέψεις και προθέσεις για το “αύριο” του συλλόγου, δείχνει αρκετά… Τουλάχιστον ότι έχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό του τον σύλλογο στον οποίο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και ενδιαφέρεται για την τύχη του.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως, ότι στο περιθώριο της συνάντησης της Δευτέρας, μιλώντας με πιο μεγάλους σε ηλικία βετεράνους του Άρη, δεν έκρυψε και το παράπονό του, σχετικά με τα όσα είχαν συμβεί πριν από δυο χρόνια, τότε που ζήτησε να κάνει προπονήσεις με τους κίτρινους, με προπονητή τον Μάκη Κατσαβάκη, αλλά μετά την πρώτη προπόνηση, η τότε διοίκηση του το… απαγόρευσε!

Κάτι που σχολίασε ο Χαριστέας με αρκετή πικρία, με τους πιο παλιούς να τονίζουν ότι ήταν απλά “μια κακιά στιγμή…” στην οποία δεν χρειάζεται να μένει κανείς και να θυμάται…

Το αν τελικά ο 34χρονος σήμερα Χαριστέας εμπλακεί πιο ενεργά στον Άρη είναι κάτι που θα φανεί αργά ή γρήγορα…

To Top