ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τουμαζάτος: Από την Deloitte και τον Παναθηναϊκό στον Άρη

Η χθεσινή ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης σχετικά με το θέμα των συζητήσεων για την μείωση των αποδοχών την περίοδο της καραντίνας, αλλά και τα bonus των στόχων ανέδειξε μια νέα συνεργασία για την κιτρινόμαυρη ομάδα. Αυτήν με τον Αγησίλαο Τουμαζάτο, ο οποίος εκτελεί χρέη οικονομικού διευθυντή.

Ο Τουμαζάτος είναι ο ιδρυτής της IBF (Intelligent Busness Forces) που εδρεύει στην Αθήνα και αποτελεί μια διεθνή επιχειρηματική οργάνωση που αναπτύσσει παγκόσμιες οδούς για εταιρείες, μια διεθνής εταιρία με σκοπό την παροχή συνδρομής για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε παγκόσμια κλίμακα, έχοντας παρουσία σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Μέση Ανατολή, Κίνα και Αφρική.

Ο ίδιος αποτέλεσε πρώην senior manager της εταιρείας Deloitte από το 2013 και για πέντε χρόνια μέχρι το 2018 είχε τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αντικαθιστώντας τον Πάνο Λουκάκο, αποτελώντας στενό συνεργάτη του Γιάννη Αλαφούζου. Στην συνέχεια συνεργάστηκε το 2019 και με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του έχει πάνω από 22 χρόνια εμπειρία σε μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες, παγκόσμιους οργανισμούς και μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες.

Ο Τουμαζάτος σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, έχει αναλάβει να ολοκληρώσει τις συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές του Άρη ξεκινώντας συζητήσεις μαζί τους.

 

To Top