Τουντούρης: “Πρωταθλητές με σκληρή δουλειά, επιθυμία, όνειρο, όραμα”

Ο υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου, Πασχάλης Τουντούρης υποδέχθηκε στενούς φίλους και συνεργάτες για να τους ευχαριστήσει για την αμέριστη στήριξή τους. 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» Νίκος Ταχιάος έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση και μαζί με τον Πασχάλη Τουντούρη ανέπτυξαν τις θέσεις τους και τους στόχους τους για την πόλη.

Επιχειρηματίες, αθλητικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι του πολιτικού  χώρου και πολλοί φίλοι έσπευσαν να συγχαρούν και να στηρίξουν τον Πασχάλη Τουντούρη, δίνοντάς του δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη.

O Πασχάλης Τουντούρης παράλληλα με μια μεγάλη επαγγελματική πορεία αποφάσισε συνειδητά να ασχοληθεί με τα κοινά. Ο ίδιος έχει δηλώσει: «Από πολύ νωρίς παράλληλα με τις σπουδές μου ξεκίνησα να εργάζομαι στο χώρο του Αθλητισμού. Έμαθα στην πράξη πως οι πρωταθλητές δημιουργούνται με την σκληρή δουλειά αλλά και από κάτι που έχουν βαθιά μέσα τους – μία επιθυμία, ένα όνειρο, ένα όραμα…

Στα 20 χρόνια που δραστηριοποιούμαι – κυρίως – στο εξωτερικό συνεργάστηκα με αμέτρητους ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας, εθνικότητας, θρησκείας, αξιών, μορφωτικού, κοινωνικού αλλά και οικονομικού επιπέδου. Μέσα από τις επαφές μου σε ένα περιβάλλον με ευρύτερες πολιτισμικές διαφορές κατάφερα να εξελίξω τον τρόπο σκέψης μου, να αποκτήσω σημαντικές γνώσεις, υπευθυνότητα αλλά και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Αναρωτιέμαι, λοιπόν, τι πάει λάθος στον τόπο μας και γινόμαστε θύματα ενός ανάλγητου κράτους που δεν σέβεται τους πολίτες του; Πώς είναι δυνατόν μετά από τόσα χρόνια η ατζέντα των προβλημάτων να παραμένει ακριβώς η ίδια; Πώς η δυναμική μας πόλη που ανέδειξε στο παρελθόν τόσες σπουδαίες προσωπικότητες δεν αξιοποιεί πλέον τη νεολαία της που κατέχει το υψηλότερο ποσοστό ανώτατου μορφωτικού επιπέδου στην Ευρώπη;

Σε όλη μου τη ζωή έμαθα να αγωνίζομαι κι αυτό ζητώ να κάνουμε και τώρα μαζί. Να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη μας την πόλη που μας αξίζει. Σύγχρονη, καθαρή, εξωστρεφή, ανθρώπινη με κοινωνική συνοχή και ανοιχτή στις νέες τεχνολογίες. Με όραμα για τη νεολαία, τον αθλητισμό και τους ανθρώπους με αναπηρία. Γιατί ο πλούτος της πόλης μας είναι οι άνθρωποι που καινοτομούν και αναλαμβάνουν το ρίσκο!»

 

To Top