ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τουρνικέ για… σούπερ μάρκετ στο Ιβανώφειο, με μια γεννήτρια δώρο! (photo)

Παρά την… φιλότιμη προσπάθεια του Ηρακλή και του ΕΣΑΚΕ να πετάξουν στον Άρη το δικό τους πρόβλημα, δηλαδή την τοποθέτηση τουρνικέ ασφαλείας βάσει των κανονισμών και των προδιαγραφών του πρωταθλήματος, οι εικόνες παραπέμπουν σε καταστάσεις άλλου αθλητικού πλανήτη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Άρης έχει ξεκαθαρίσει στις δεκαετίες της ιστορίας του, ότι πρώτο του μέλημα αποτελεί, οι αγώνες να παίζονται στο γήπεδο, να αγωνίζεται στο παρκέ (ή στο χορτάρι), εκπέμποντας αυτήν την μοναδική υπεροχή του DNA του. Τα παραδείγματα πολλά. Από την πέτρα στον Καραλιόπουλο στην Τούμπα, μέχρι την πρόσφατη εισβολή στον… περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας με κροτίδες, θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν σε συγγραφή βιβλίου.

Για μια ακόμη φορά, ο Άρης θα επιλέξει τον ίδιο δρόμο της υπερηφάνειας. Αυτό δεν αλλάζει την ποιότητα, την φιλοσοφία και το ήθος του. Όπως επίσης ότι αυτό όμως δεν αλλάζει μια πραγματικότητα, μια εικόνα που δεν τιμάει ούτε τον Ηρακλή, ούτε την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, τον ΕΣΑΚΕ, μια εικόνα που έχει να κάνει με τα τουρνικέ για… σούπερ μάρκετ που εμφανίστηκαν στο παρά ένα στο Ιβανώφειο!

Η εικόνα είναι τόσο αφοπλιστική που δεν χρειάζονται άλλα σχόλια. Αυτή αποδεικνύει ότι δεν έχουν τοποθετηθεί τουρνικέ προβλεπόμενων προδιαγραφών στο Ιβανώφειο. Το ερώτημα πάντως εύλογο. Μαζί με τα τουρνικέ δίνουν  δώρο και μια… γεννήτρια, όταν δεν υπάρχει παροχή ρεύματος;

Δείτε εδώ… Χωρίς άλλα σχόλια:

 

To Top