Τους έκαναν… χου-Νέρι μετά τις προκλήσεις

Το σημειώσαμε από την πρώτη στιγμή: η προκλητική συμπεριφορά των εκνευρισμένων από πολλά εξωαγωνιστικά θέματα παικτών της ΑΕΚ δεν “πέρασε” το βράδυ του Σαββάτου, γιατί στο πρόσωπο των ποδοσφαιριστών του Άρη βρήκαν τον… μάστορά τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος όχι μόνο δεν απάντησε στις προκλήσεις, αλλά έδειξε στην πράξη ότι αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέρα από τις όποιες αγωνιστικές του αρετές, έχει τον κατάλληλο ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και το πάθος, στοιχεία που παίζουν σημαντικό ρόλο σε ένα ντέρμπι, όπως αυτό με την ΑΕΚ.

Ειδικά μετά το γκολ του Λαζαρίδη, με μπροστάρη τον Γρηγόρη Μάκο, οι παίκτες της ΑΕΚ προσπάθησαν να ρίξουν λάδι στη φωτιά, αλλά πήραν τις κατάλληλες «απαντήσεις». Όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο υπογράμμιζαν τον σωστό, ψύχραιμο και επαγγελματικό τρόπο με τον οποίο αντέδρασε ο Καστίγιο, παρά τις συνεχόμενες προκλήσεις που δέχθηκε (κλωτσιές, δυνατά φάουλ, σπρωξίματα) με την ανοχή του Τάσου Κάκου.

Το αποκορύφωμα ήταν για το… χουνέρι που έκαναν οι παίκτες του Άρη μετά το τέλος του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έδειξαν έτοιμοι να «ανάψουν» τον καυγά στη κεντρική φυσούνα κάτω από τη θύρα 2, αλλά οι παίκτες του Άρη προτίμησαν να πανηγυρίζουν με τους φιλάθλους, πήγαν προς το πέταλο της θύρας 1, δέχθηκαν την αποθέωση και τελικά μπήκαν στα αποδυτήρια από τη δεύτερη είσοδο στη γωνία της θύρας 1 με τη θύρα 2. Ακόμη περιμένουν ο Μάκος και η παρέα του…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

 

 

To Top