ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Τους στείλαμε για να τον εκφοβίσουν και αυτοί τον σκότωσαν»

Προκειμένου τον πιέσουν να δώσει τα χρήματα «προσέλαβαν» τους δυο ομοεθνείς τους που έφτασαν στην πόρτα του δικηγόρου του με εντολή να τον εκφοβίσουν… 

Ο 32χρονος Αλβανός που συνελήφθη για την δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ομολόγησε την πράξη του ενώ αναζητείται ακόμη ο δεύτερος δράστης ένας 30χρονος Αλβανός που έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Ο 32χρονος «έδωσε» και τους τρεις Αλβανούς που βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού και «παρήγγειλαν» αντί αμοιβής 20.000 ευρώ τον εκφοβισμό του δικηγόρου. Ο τελικός αποδέκτης του εκφοβισμού ήταν πελάτης του Μ.Ζαφειρόπουλου ο οποίος είναι επίσης έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού για το σκάνδαλο της Energa.

Οι τρεις φυλακισμένοι Αλβανοί είχαν εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου με εντολέα τον κατηγορούμενο για το σκάνδαλο της Energa και υποψήφιο θύμα τον δικηγόρο Γιώργου Αντωνόπουλο που έγινε στην Πεντέλη.

Ο κατηγορούμενος για το σκάνδαλο της Energa είχε υποσχεθεί στους δράστες 100.000 χρήματα που δεν είχαν πάρει.

Ζητούσαν λοιπόν από τον έγκλειστο για το σκάνδαλο της Energa 5 εκατ. ευρώ για να ανακαλέσουν τς καταθέσεις τους που τον κατονόμαζαν ως ηθικό αυτουργό στο συμβόλαιο θανάτου του Αντωνόπουλου.

Προκειμένου τον πιέσουν να δώσει τα χρήματα «προσέλαβαν» τους δυο ομοεθνείς τους που έφτασαν στην πόρτα του δικηγόρου του με εντολή να τον εκφοβίσουν. Η πρόθεση ήταν να τον πυροβολήσουν στα πόδια.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο διάλογος τους στο γραφείο του ποινικολόγου ήταν ο εξής:

« Ρίχτου μια στα πόδια για να πάρει το μήνυμα»

Εννοώντας να πάρει το μήνυμα και την πλευρά του κατηγoρούμενου για το σκάνδαλο της Energa αλλά και η πλευρά των ηθικών αυτουργών ότι η αποστολή είχε εκτελεστεί.

Οι δυο Αλβανοί από το γραφείο του Ζαφειρόπουλου πήραν το κλητήριο θέσπισμα πάνω στο οποίο υπήρχαν στοιχεία συγγενών και φίλων του κατηγορούμενου για την Energa.

Το κλητήριο θέσπισμα βρέθηκε στο σπίτι στην Καλλιθέα.

Όταν έγινε γνωστή η δολοφονία Ζαφειρόπουλου στην φυλακή μεταξύ των ηθικών αυτουργών είχε γίνει η εξής στιχομυθία:

«Βρε τους βλάκες εμείς τους είπαμε να τον εκφοβίσουν και αυτοί τον σκότωσαν»

Στην υπόθεση εμπλέκονται δυο γυναίκες η μία που έδωσε τα χρήματα και η δεύτερη αρραβωνιαστικια του 32χρονου Αλβανού.

Πηγή: Thetoc.gr

To Top