ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: «Ξεσκονίζουν» το κινητό περιμένοντας τη βαλλιστική

Οι αστυνομικοί οι οποίοι ερευνούν τη δολοφονία του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου, έχουν βάλει στο μικροσκόπιο το κινητό τηλέφωνο του δικηγόρου και τις κλήσεις που έγιναν. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχουν βρεθεί αξιοποιήσιμα στοιχεία. Πάντως, φέρονται να έχουν επικεντρωθεί στις κλήσεις που έγιναν τα επόμενα δέκα λεπτά από τη δολοφονία του 52χρονου δικηγόρου και δη από την κεραία που καλύπτει τη Νεάπολη Εξαρχείων. 

Περίεργο είναι πάντως το γεγονός ότι αν και οι Αρχές δεν έχουν να κάνουν με συμβόλαιο θανάτου, εντούτοις, δεν είναι ακόμα σαφές εάν οι δράστες είναι και οι φυσικοί αυτουργοί του φόνου.

Τι θα δείξει η βαλλιστική

Οι Αρχές περιμένουν να δουν τι ακριβώς θα δείξει η βαλλιστική εξέταση, όπως όμως και τα πρώτα αποτελέσματα από την ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά και η ανάλυση των εικόνων από τις κάμερες της περιοχής.

Την ίδια στιγμή “κλειδί” μπορούν να αποδειχθούν οι ιδιόχειρες σημειώσεις του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Συγκεκριμένα, τόσο από τις σημειώσεις όσο και από τη μαρτυρία του 32χρονου ασκούμενου δικηγόρου, οι δράστες μίλησαν για δύο ποινικές υποθέσεις, για τις οποίες υποτίθεται ότι επιθυμούσαν την παροχή νομικών υπηρεσιών. Η μία, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα είναι ανύπαρκτη. Η άλλη αφορά σε υπαρκτό πρόσωπο που εμπλέκεται σε μεγάλη υπόθεση που χειριζόταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, αλλά και αυτή θεωρείται από τους αστυνομικούς ως προσχηματική, προκειμένου να μην μιλήσουν οι δολοφόνοι μπροστά στον συνεργάτη του θύματος.

Πηγή: thetoc.gr

To Top