ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο… σόου Γκώνια στην ήττα του Εργοτέλη από τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη και ρόλο γι αυτό έπαιξε η διαιτησία σύμφωνα με τον Τάκη Γκώνια. Στην τοποθέτησή του μετά το ματς στάθηκε στα σφυρίγματα του ρέφερι, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση δημοσιογράφου, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι.

Αρχικά ο Γκώνιας ανέφερε: «Παίξαμε αντίπαλοι με μια ομάδα που για eμένα είναι το μεγάλο φαβορί να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ. Θέλω να συγχαρώ τον ΟΦΗ και να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Μακάρι να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Από εκεί και πέρα, δυστυχώς κρινόμαστε και η δουλειά η δική μου κρίνεται και από τον εκάστοτε διαιτητή, που διευθύνει ένα παιχνίδι. Είδατε όλοι τι πέναλτι έδωσε στο πρώτο ημίχρονο. Σε ένα ημίχρονο, που εμείς δεν ήμασταν καλοί, γιατί πραγματικά ο ΟΦΗ ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε όμως δυο δοκάρια και κάποιες ευκαιρίες που μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα.

Και δεχθήκαμε ένα τέρμα και ήμασταν πίσω στο σκορ, χωρίς να υπάρχει ευκαιρία από την πλευρά του ΟΦΗ. Στο δεύτερο ημίχρονο, θεωρώ ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι. Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ, τις οποίες εμείς δημιουργήσαμε. Αν δεν βάλεις γκολ δεν μπορείς να πετύχεις κάτι. Εύχομαι η τύχη να μας γυρίσει στο πρωτάθλημα».

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΚΩΝΙΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ:

-Κ. Γκώνια, ο διαιτητής θέλετε να πείτε ότι σαν αδίκησε; O διαιτητής φταίει για τις ευκαιρίες που χάσατε; Σε ένα φιλικό παιχνίδι ασχολείστε με τη διαιτησία;
Γκώνιας: Εσείς τι θέλετε να πείτε τώρα, για να καταλάβω;
Δημοσιογράφος: Σε ένα φιλικό παιχνίδι ασχολείστε με τη διαιτησία;
Γκώνιας: Ναι, ασχολούμαι, γιατί κρίνεται ένα αποτέλεσμα.
Δημοσιογράφος: Δηλαδή κρίθηκε το αποτέλεσμα από τις αποφάσεις των διαιτητών;
Γκώνιας: Ηταν πέναλτι;
Δημοσιογράφος: Δεν έχω άποψη.
Γκώνιας: Τότε γιατί μιλάτε;
Δημοσιογράφος: Γιατί μιλάω; Θεωρώ ότι είστε λάθος…
Γκώνιας: Αν δεν σας αρέσουν αυτά που λέω, μπορείτε να φύγετε. Συμπεράσματα αφήστε να τα βγάζω εγώ όχι εσείς… Ποιο είναι το θέμα σας; Αλλιώς σταματήστε να μιλάτε.

Ακολούθως συνεχίστηκαν οι ερωτήσεις…
-Εβγαλε καλά στοιχεία ο Εργοτέλης…
«Βεβαίως και απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Δεν παίζουμε μόνοι μας.Είναι το δεύτερο φιλικό, με ομάδα της ίδιας κατηγορίας. Εμείς είμαστε σε προετοιμασία.
Κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε κάποιο γκολ από τύχη. Σημασία όμως έχει ότι κάνουμε ευκαιρίες και είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο».

-Τα γκολ που δέχεται ο Εργοτέλης σας προβληματίζουν;
«Είμαστε σε προετοιμασία. Αν δείτε, έχω χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες. Δεχόμαστε γκολ πιο εύκολα από ό,τι πραγματικά αξίζουμε. Για αυτό είναι όμως η προετοιμασία. Για να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες. Με ενδιαφέρει ο Εργοτέλης να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα. Εκεί θα κάνουμε συζήτηση για το αν δεχόμαστε ή όχι εύκολα γκολ».

-Εχετε κατασταλάξει σε κάποιο κορμό;
«Βεβαίως. Αλλά σημασία έχει ότι και τα παιδιά που μπαίνουν, αποδεικνύουν ότι αξίζουν να μπαίνουν στην ομάδα του Εργοτέλη».

Πηγή: FL News

To Top