Του άρεσαν αυτά που είδε από τον Άρη, θετικές ενδείξεις, αποφασίζει ο Βαντόζ (photostory)

Ο Κριστιάν Βαντόζ από το πρωί βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Μίλησε με τους ανθρώπους του Άρη, είδε τις εγκαταστάσεις της ομάδας, πήρε μια γεύση από την ομάδα. Αυτά που είδε από τους κίτρινους του άρεσαν και πλέον καλείται να αποφασίσει.

Ο 27χρονος Ούγγρος διεθνής μέσος με θητεία σε Ναϊμέγκεν, Οσασούνα, Μάδεργουελ, Χόνβεντ είχε σήμερα μια πολύωρη συζήτηση με τους ανθρώπους του Άρη για το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στους κίτρινους.

Μετά το τέλος των αρχικών συνομιλιών είδε το Κλεάνθης Βικελίδης και ζήτησε να δει την προπόνηση της ομάδας. Όπως κι έγινε. Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του Χρήστο Σιωπίδη, ο οποίος συνεργάζεται σε μερικά θέματα και με την ΠΑΕ Άρης, βρέθηκε στο Νέο Ρύσιο.

Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής την παρακολούθησε με προσοχή και λίγο πριν τις εννιά το βράδυ αποχώρησε μαζί με τον Σιωπίδη, αφού είχαν νέα ολιγόλεπτη συνομιλία οι δυο άνδρες με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Αντώνη Ζαμπέτα.

Δηλώσεις δεν ήθελε να κάνει, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, εκμυστηρεύτηκε στον εκπρόσωπό του, ότι: «του άρεσαν αυτά που είδε, του άρεσε η νέα προσπάθεια που γίνεται από τον Άρη και οι ενδείξεις είναι θετικές. Δεν παίζουν τόσο ρόλο τα χρήματα, αλλά αυτό που θα συναντήσει στην ομάδα». Άλλωστε και μόνο το γεγονός ότι ζήτησε να πάρει μια αγωνιστική εικόνα από την ομάδα, αλλά και το να γνωρίσει τη Θεσσαλονίκη θεωρούνται θετικά σημάδια.

Ο Ούγγρος ήταν φιλικός και ήρεμος και δέχθηκε με προθυμία να φωτογραφηθεί για το PRESSARIS.

Από κει και πέρα, ο Βαντόζ καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του κι αν αυτό θα συνδεθεί με τον Άρη. Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει αύριο Παρασκευή, οπότε και θα ξεκαθαρίσει το θέμα οριστικά.

Δείτε το φωτορεπορτάζ με τον φακό του PRESSARIS

 

 

 

To Top