Του… Αγίου Βαλεντίνου κοινό αίτημα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για αναβολή του ντέρμπι

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα στην Superleague ώστε να αναβληθεί το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή (18/02-20:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης εμφανίζονται να είναι θετικοί από πλευράς τους και αποδέχονται το αίτημα των Πειραιωτών, μετά από σχετική συνεννόηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Άγιος Βαλεντίνος τους βλέπει από ψηλά και καμαρώνει…

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, που έχει μπροστά τους δύο ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό, σήμερα αλλά και την ερχόμενη Τετάρτη (21/2), τους αγώνες στη φάση των «16» του Europa Conference League, γίνεται πιο βατό, με δεδομένο ότι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα μεταφερθεί να γίνει στις 28/2, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια να γίνουν μετά κανονικά με τη σειρά, αφού θα πάει ουσιαστικά μια αγωνιστική πίσω και τα play-offs να ξεκινήσουν μετά τις 14/3 όταν θα έχει γίνει και το δεύτερο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο για να εγκριθεί το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή, που θα συζητηθεί την Πέμπτη *15/2) στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λίγκας, θα πρέπει να ψηφίσουν θετικά 10 ομάδες.

To Top