Το “άγνωστο” τρίτο όχημα της επίθεσης και τα νέα στοιχεία για τη μοιραία βραδιά (video)

Υπό έντονες αποδοκιμασίες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον της δικαιοσύνης και… κανένας τους δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για το μοιραίο χτύπημα.

Τουλάχιστον 6 από τους συνολικά 8 συλληφθέντες ηλικίας 20 – 23 ετών είχαν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν, ενώ πλέον ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τμηματικά από την Τέταρτη έως την Παρασκευή.

Από τους οκτώ, ο ένας είναι αλβανικής καταγωγής και οι υπόλοιποι Έλληνες. Μετά από συντονισμένες επιχειρήσεις οι δύο εντοπίστηκαν στα σπίτια τους και οι άλλοι σε οικίες φιλικών τους προσώπων. Όλοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες: Από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Αποκάλυψη: Ο ρόλος του 20χρονου που διαφεύγει της σύλληψης

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, ο δολοφόνος του Άλκη -εκείνος που κρατούσε το δρεπάνι και του κατάφερε το μοιραίο χτύπημα- φέρεται να είναι μεταξύ των συλληφθέντων και να πρόκειται για τον Έλληνα.

Ωστόσο κάποιοι κατηγορούμενοι δείχνουν ως πρωταγωνιστή τον Αλβανό που διαφεύγει της σύλληψης. Μάλιστα, ήδη εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο νεαρός είχε διαφύγει στο χωριό του στην Αλβανία, ωστόσο, νεότερες πηγές αναφέρουν πως ο 20χρονος ενδέχεται να έχει βρει κρησφύγετο στην Αθήνα.

Οι προκλητικές αναρτήσεις του 20χρονου στα social media

Όπως αποκάλυψε ο σταθμός, o Αλβανός βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του Citroen μαζί με συμπατριώτη του με τα αρχικά Τ.Ο. Ο 20χρονος με τα αρχικά Ν.Ρ , χρησιμοποιεί ψευδώνυμο, αφού του αρέσει να τον αποκαλούν “Outlaw” δηλαδή εκτός νόμου, παράνομο.

Ωστόσο δηλώνει σπουδαστής Νομικής στα Γιάννενα, όπου υποτίθεται πως διαμένει κιόλας. Έχει καταγωγή από την Αθήνα και μαθητής του 15ου ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης «Ευκλείδης».

Οι αναρτήσεις του στα social media είναι συνήθως προκλητικές. Όταν δεν ποζάρει με φόντο τοπία και ξαπλώστρες, ανεβάζει φωτογραφίες με πολεμιστές και τον Αλβανικό αετό. Μάλιστα, ένας από αυτούς φορά μπλούζα με τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας».

Νέα στοιχεία για τρίτο αυτοκίνητο που δε φαίνεται στο βίντεο- ντοκουμέντο

Οι αρχές ερευνούν και τρίτο αυτοκίνητο για την αιματηρή συμπλοκή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21 ετών Έλληνας που υποδεικνύεται ως δράστης με το δρεπάνι βρισκόταν στο τρίτο αυτοκίνητο που δε φαίνεται στο βίντεο που έχει βγει στη δημοσιότητα.

Το αυτοκίνητο αυτό είχε στρίψει ήδη ανάποδα στην Θεοδώρου Γαζή και επειδή είναι σκοτεινά δεν είναι ορατό. Εκεί κατέβηκαν μέσα από το τρίτο όχημα άτομα που ρώτησαν τα παιδιά τι ομάδα είναι και άρχισε η συμπλοκή. Ο τύπος που χτυπά με το μαχαίρι επιβιβάστηκε πάλι στο όχημα που δεν φαίνεται.

Οι αστυνομικοί όμως έχουν όλο το υλικό από τις κάμερες στο ύψος του δρόμου και ξέρουν πώς ακριβώς έγινε η συμπλοκή, για αυτό μιλούσαν από την αρχή για 11 άτομα, ή και 12 αν κάποιος δεν βγήκε από το αυτοκίνητο. Τα δυο αυτοκίνητα που ακολουθούσαν, σταμάτησαν γιατί στο στενό ήταν ήδη παρκαρισμένο το όχημα. Οι αστυνομικοί έχουν και νέο βίντεο στα χέρια τους που έχει καταγράψει τους δράστες την στιγμή της επίθεσης…

To Top