ΜΠΑΣΚΕΤ

Το έξτρα κίνητρο του Καλαϊτζάκη στην Ρόδο!

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσει για τη νίκη του Άρη μέσα στη Ρόδο επί του Κολοσσού, διότι έτσι θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον δίδυμο αδελφό του στα πλέι οφ!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο νεαρός γκαρντ του Άρη ρωτήθηκε μετά τον αγώνα για αυτό το ενδεχόμενο, να μπουν οι κίτρινοι ως όγδοοι στα πλέι οφ και να παίξουν με τον πρώτο Παναθηναϊκό και απάντησε: “Ανυπομονώ να παίξουμε στα πλέι οφ. Την προηγούμενη φορά δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε αντίπαλοι. Αν πρώτα ο Θεός περάσουμε από τη Ρόδο, θα έχουν ενδιαφέρον τα παιχνίδια”.

Για τον αγώνα είπε ότι “δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε από την αρχή, μετά βγάλαμε ενέργεια, γυρίσαμε πολύ καλά τη μπάλα, ειδικά στη δεύτερη περίοδο, αλλά το παιχνίδι το πήραμε από την άμυνα”.

Ρωτήθηκε αν πίστευε την πρώτη μέρα της παρουσίας του Βαγγέλη Αγγέλου στην ομάδα ότι την τελευταία αγωνιστική θα παίζεται η είσοδος στα πλέι οφ και απάντησε: “Να πω την αλήθεια όταν ήρθε ο κόουτς Αγγέλου σκεφτόμασταν πως θα σώσουμε την κατηγορία. Ο κόουτς έχει βάλει την δική του νοοτροπία στην ομάδα, δικά του στοιχεία, δουλεύουμ στην προπόνηση αρκετές ώρες, βγάζουμε πράγματα και προσπαθούμε συνεχώς. Πάντα, όμως, η άμυνα είναι αυτή που θα σου δώσει στο τέλος τη νίκη”.

To Top