ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αγγέλου: “Φτιάχνω… ταβορόσουπες!”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ήταν απολύτως ήρεμος στη συνέντευξη Τύπου, αν και έζησε τον αγώνα με μεγάλη ένταση. Ρωτήθηκε μετά αν όντως έχει αλλάξει σαν χαρακτήρας και είναι πιο ήρεμος και απάντησε με ατάκα… θανάτου!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

“Φτιάχνω… ταβορόσουπες στο σπίτι, για να είμαι ήρεμος”, ήταν η απάντηση του τεχνικού του Άρη στο ερώτημα αν είναι πιο ήρεμος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Για τον αγώνα είπε ότι “κερδίσαμε ένα παιχνίδι που περιμέναμε να δούμε την ανταπόκριση της ομάδας, μετά τα 13/54 σουτ που είχαμε με Πανιώνιο. Πετάγαμε πέτρες σε λίμνη και πήγαιναν έξω… Τρεις βδομάδες στη διακοπή η προετοιμασία μας ήταν 70% επίθεση και 30% άμυνα, όμως η αφοσίωση, όλο το κλίμα και η βοήθεια της διοίκησης λειτούργησε τελικά κυρίως αμυντικά. Πάντα έχουμε σκοπό να παρουσιαζόμαστε δυνατοί και με ενέργεια στα τελευταία 5-7 λεπτά κάθε αγώνα.

Είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή η σχέση της ομάδας με τον κόσμο να αφήσει μειδίαμα και να δώσει δύναμη στους ανθρώπους που διοικούν να λύσουν τα προβλήματα που υπάρχουν”.

Ρωτήθηκε αν έχει ηρεμήσει και απάντησε “πάντα είμαι ήρεμος”, ενώ για τον τελευταίο αγώνα με τον Κολοσσό είπε ότι “εμείς ήμασταν έτοιμοι για να ήμασταν δυνατοί στο τελευταίο παιχνίδι, γιατί υπήρχε περίπτωση αν μην έφταναν ούτε δύο νίκες, αν δεν κερδίζαμε τον Πανιώνιο. Είμαστε ικανοποιημένοι, η ομάδα προσπαθεί, αν και είναι μακριά από αυτό που μπορεί να παίξει”.

To Top