ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το αγωνιστικό “ταμείο” που είναι… μείον για Πάβιτσιτς και Ματαρίτα και η “επόμενη μέρα”

Δυο από τις πρώτες μεταγραφές του Άρη το περασμένο καλοκαίρι ήταν οι Ντομαγκόι Πάβισιτς και Ρόναλντ Ματαρίτα, το αγωνιστικό “ταμείο” των οποίων είναι… μείον.

Ο Κροάτης αρχικά αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη απογοήτευση του καλοκαιριού. Η πρώτη από τις συνολικά 19 μεταγραφές που έγιναν και έφερε την υπογραφή του πρώην τεχνικού διευθυντή, Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

Δεν είναι τυχαίο ότι έχει να αγωνιστεί από τις 3/9 στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όταν έπαιξε μόλις 1 λεπτό. Συνολικά μετράει έξι αγώνες με μόλις 106 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε εδώ:

 

Παράλληλα και ο Ρόναλντ Ματαρίτα αποκτήθηκε με την προοπτική να έχει βασικό ρόλο στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά μετά από τα παιχνίδια που πήρε στην Ευρώπη κατέληξε να είναι αρχικά τιμωρημένος (για τέσσερις αγωνιστικές) και πλέον έχει μείνει να… βλέπει τη σκιά του Φραν Φεράρι, ο οποίος εξελίχθηκε σε βασική μονάδα στο ρόστερ. Ακόμα και στις ευκαιρίες που του δόθηκαν, όμως, όταν δεν ήταν τραυματίας, παρουσίασε μέτρια εικόνα. Σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο αγωνίστηκε μόνο στο ματς με τον Ολυμπιακό. Συνολικά έπαιξε σε πέντε αγώνες.

Δείτε εδώ:

Τόσο ο Πάβιτσιτς, όσο και ο Ρόναλντ Ματαρίτα έχουν τριετές συμβόλαιο και είναι προφανές ότι το πιθανότερο είναι να αναζητηθεί φόρμουλα για πρόωρο “διαζύγιο”.

To Top