Το αντίο και η ανθρώπινη πλευρά… (photos)

Η πικρία του Σάκη Τσιώλη για την αποχώρησή του από τον Άρη έχει ειπωθεί και η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεται να ανακυκλώνεται συνεχώς ως θέμα…Σε όλες τις τοποθετήσεις – συνεντεύξεις του ο Καρδιτσιώτης τεχνικός το έδειχνε με τον τρόπο που μιλούσε, με τους μορφασμούς του, με το ύφος του και βέβαια με τα δάκρυα του όταν το βράδυ της Δευτέρας αποφασίστηκε να φύγει.

Την Τρίτη, όταν κι έφτασε στο Νέο Ρύσιο ώστε να χαιρετίσει τους πρώην πια ποδοσφαιριστές του, μία ευχάριστη έκπληξη τον περίμενε, γεμάτη συναισθηματική φόρτιση… Δύο φίλοι ήταν εκεί ώστε να του συμπαρασταθούν σε μία δύσκολη γι’ αυτόν στιγμή. Ο Τσιώλης αφού συνομίλησε μαζί τους για λίγο, στη συνέχεια αποχώρησε.

Οι ίδιοι μας αποκάλυψαν αργότερα την ιδιαίτερη σχέση τους με τον Τσιώλη και το ανθρώπινο πρόσωπο που έδειξε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κατ΄ αρχήν οι ίδιοι δε θα μπορούσαν να μη συμπαρασταθούν στον «αδελφό» τους, ο οποίος ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν τους είχε βοηθήσει ηθικά και υλικά. Ο πρώην προπονητής των κίτρινων ήταν για μήνες αρωγός τους.

tsiolis-fans20Πρόκειται για δύο παιδιά, μέλη ενός ιδρύματος στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι όποτε χρειάστηκαν βοήθεια την είχαν. Εκτός όμως από τον Τσιώλη, όπως συγκινημένα μας είπαν τα δυο παιδιά τόσο ο Σάκης Πρίττας, όσο και ο Νέρι Καστίγιο τους έχουν βοηθήσει κατά καιρούς,  προσπαθούν συνεχώς να στέκονται δίπλα τους και βέβαια γίνονται αρωγοί στις προσπάθειες που κάνουν, με δωρεές ή αγορές εικόνων και έργων ζωγραφικής… Μακριά από τα φώτα της προβολής ή της εσκεμμένης δημοσιότητας.

Το αντίο της Τρίτης ανέδειξε την ανθρώπινη πλευρά…

To Top