Με Τάσο Θέο κόντρα στον Ολυμπιακό η Κ-20

Με τον προπονητή της Κ-17, Τάσο Θέο, στον πάγκο της, θα αγωνιστεί εκτός απροόπτου η ομάδα Κ-20 στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό. Το σενάριο αυτό είναι πολύ πιθανό, καθώς όπως όλα δείχνουν ο προπονητής της Κ-20 Νίκος Πασσιαλής θα κληθεί την ίδια μέρα να βρεθεί στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας, δεδομένου ότι η διοίκηση της ΠΑΕ βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Σε αυτή την περίπτωση ο Θέος θα έχει ένα… γεμάτο σαββατοκύριακο, αφού εκτός από την Κ-20, που αγωνίζεται το Σάββατο, θα πρέπει την Κυριακή να καθοδηγήσει και την ομάδα Κ-17, που παίζει κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Σουρωτή.

Οι “κίτρινοι” που συγκατοικούν με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Κ-20, έχοντας αμφότεροι από 13 βαθμούς σε 5 αγώνες, αποσκοπούν στο να συνεχίσουν τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, διατηρώντας το αήττητο. Ο αγώνας κόντρα στους Πειραιώτες έχει προγραμματιστεί για τις 12.30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Λώλας” στη Σουρωτή και η παρουσία του κόσμου θα είναι πολύτιμη, προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια των παικτών για την επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος.

To Top