Το αντίο του Χαΐροβιτς στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ (photo)

Ο Ιζέτ Χαΐροβιτς αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα στα social media την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην οποία αγωνίστηκε την τελευταία τριετία, επιλέγοντας πλέον να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Αναλυτικά όσα σημείωσε ο 30χρονος Βόσνιος μεσοεπιθετικός: «Μετά από 3,5 χρόνια, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την Ντιναμό και το Ζάγκρεμπ. Όταν ήρθα στην ομάδα, ήξερα ότι είναι πολύ ισχυρή μόνο τώρα που φεύγω ξέρω πόσο μεγάλη είναι!

Με την μπλε φανέλα πέρασα όμορφες στιγμές υπερασπίζοντάς την και πεθαίνοντας για αυτήν κάθε δευτερόλεπτο. Μερικές φορές ήταν καλύτερα, μερικές φορές λιγότερο καλά, αλλά πάντα με τον ίδιο ζήλο και χωρίς σκέψεις. Επειδή δεν ξέρω να κάνω διαφορετικά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ζντράβκο Μάμιτς και σε όλους όσοι ήταν μέρος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας σε αυτά τα τριάμισι χρόνια. Από συμπαίκτες και προπονητές έως τους φιλάθλους. Έμαθα πολλά από όλους σας, δημιούργησα φιλίες για το υπόλοιπο της ζωής μου και εσείς για μένα είστε οπαδοί της Ντιναμό και του Ζάγκρεμπ για το υπόλοιπο της ζωής μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hajrovic Izet (@hajrovicizet)

To Top