ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Πόλεμος νεύρων” από την ΕΠΟ! Δεν έδωσε τα πρακτικά, ο Άρης ετοιμάζει νομική αντίδραση

Η επίσημη είδηση της τροποποίησης του ΚΑΠ και η ασάφεια που παρατηρείται, αναφορικά με το πότε θα έχει ισχύ το άρθρο 4 (φέτος ή από την μεθεπόμενη σεζόν), όπως ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά και το ρεπορτάζ του PRESSARIS, κινητοποίησε τους ιθύνοντες του Άρη, οι οποίοι επικοινώνησαν με την Ελληνική Ομοσπονδία, ζητώντας τα πρακτικά των δύο τελευταίων συνεδριάσεων (διοικητικό συμβούλιο και γενική συνέλευση).

Ο… πόλεμος νεύρων συνεχίστηκε! Η κίνηση αυτή έπεσε στο… κενό, καθώς κανείς από την ΕΠΟ δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει το αίτημα του Άρη, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την προχειρότητα που διέπει την Ομοσπονδία ως προς την λειτουργία της, ίσως και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί απέναντι στον σύλλογο.

Η επόμενη κίνηση των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι η αποστολή αιτήματος προς την νομική υπηρεσία της Ομοσπονδίας, η οποία έχει την υποχρέωση να δώσει μία κατατοπιστική απάντηση στον Άρη και να εξηγήσει το πως ερμηνεύεται η τροποποίηση του άρθρου 4.

Μετά από αυτήν την κίνηση, ο Άρης λογικά θα αντιδράσει. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος και οι συνθήκες είναι για μια ακόμη φορά ενώπιον του…

To Top