ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το αστέρι της Νόρκεπινγκ που επέστρεψε και ο Χόλμπεργκ που ψάχνεται…

Είναι γνωστό εδώ και μέρες το ενδιαφέρον του Άρη για τον Κάλε Χόλμπεργκ της Νόρκεπινγκ, όμως οι οικονομικές απαιτήσεις των Σουηδών έχουν “παγώσει” το θέμα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η διοίκηση της Νόρκεπινγκ έχει θέσει ρήτρα αποδέσμευσης του 25χρονου φορ στις 580.000 ευρώ, ποσό που δεν μπορεί να διαθέσει ο Άρης τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Εδώ και λίγες μέρες η Νόρκεπινγκ ανακοίνωσε την επιστροφή του Κρίστοφερ Νίμαν στον σύλλογο, μετά από την παρουσία του στην Γερμανία. Πρόκειται για 26χρονο φορ, που ξεκίνησε την καριέρα του στον σουηδικό σύλλογο (47 γκολ, 20 ασίστ, σε 166 ματς) και έχει υπάρξει 10 φορές διεθνής με την κίνηση αυτή να χαρακτηρίζεται ως μεγάλη μεταγραφική επιτυχία.

Μάλιστα, στο χθεσινό φιλικό προετοιμασίας με την Λίνκοπινγκς η Νόρκεπινγκ γνώρισε την ήττα με 2-3, με τον Κάλε Χόλμπεργκ να μένει στον πάγκο (έπαιξε βασικός ο Νίμαν), να μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο και να σκοράρει διαμορφώνει το τελικό σκορ, πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Ο Κάλε Χόμπεργκ δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να κάνει το παραπάνω βήμα μακριά από την Σουηδία, καθώς είχε τονίσει τις προηγούμενες μέρες, πως μαθαίνοντας για τον Άρη, άρχισε να συλλέγει πληροφορίες από το διαδίκτυο. Ειδικά από τη στιγμή που πλέον θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό στην ομάδα του, καθώς επέστρεψε ο Νίμαν, ένα από τα αστέρια του συλλόγου, τα τελευταία χρόνια.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται αύριο, 31/1 και η Νόρκεπινγκ δεν δείχνει διατεθειμένη και τόσο να ρίξει τις απαιτήσεις της. Ο ποδοσφαιριστής από το καλοκαίρι θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, αλλά θα μπορεί να παίξει σε αυτή από την επόμενο Ιανουάριο, καθώς τότε λήγει το συμβόλαιό του με τον σουηδικό σύλλογο.

 

 

To Top