Σχέδιο για να λειτουργήσουν δυναμικά μπουτίκ, μπυραρία, καφέ με στόχο περισσότερα έσοδα

Ο Άρης αναζητεί να αντλήσει από όλες τις πηγές και το τελευταίο ευρώ, το οποίο κρίνεται πολύτιμο για να πάρει ανάσα, πολύτιμο οξυγόνο. Πέρα από τα διαρκείας που βγήκαν στον αέρα, ένα σημαντικό θέμα που απασχόλησε την νέα διοίκηση των κίτρινων είναι πώς θα λειτουργήσουν δυναμικά και αποδοτικά όλοι εκείνοι οι μηχανισμοί που θα μπορούν να «γεννήσουν» έσοδα.

Στο πλαίσιο του πρώτου πολύωρου διοικητικού συμβουλίου, ανάμεσα στα πολλά θέματα που συζητήθηκαν, λοιπόν, ήταν το πώς θα «αναστηθούν» η μπυραρία, το Aris sports café, τα κυλικεία καθώς και το πώς θα λειτουργήσει με δυναμικό τρόπο η μπουτίκ του συλλόγου, ώστε να αυξηθούν τα περιθώρια εσόδων σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο.

Στόχος είναι να είναι ελκυστικός και αποδοτικός ο σύλλογος, όχι μόνο τις ημέρες που θα υπάρχουν αγώνες και δράση, αλλά και τις υπόλοιπες μέρες, ώστε να ξαναπάρει ζωή το Κλεάνθης Βικελίδης, να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στον κόσμο και παράλληλα να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός περισσότερων εσόδων στα ταμεία της ΠΑΕ. Παράλληλα, με την πρόσληψη του οικονομικού διευθυντή, η οποία θεωρείται κομβικής σημασίας.

Όλα αυτά θα τεθούν σε μια βάση συγκεκριμένα και θα αναζητηθούν οι λύσεις για να υλοποιηθεί ο στόχος. Ιδέες υπάρχουν, χρειάζεται η εφαρμογή τους…

 

 

To Top