Υποψήφιος για πριμ 30.000 ευρώ ο Άρης λόγω Μποχωρίδη, Βεζένκοφ!

Ο ΟΠΑΠ θα τηρήσει τους όρους σύμβασης με τον ΕΣΑΚΕ και θα πριμοδοτήσει με 150.000 ευρώ πέντε ομάδες που προώθησαν νεαρούς παίκτες στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Άρης αναμένεται μία από τις πέντε ομάδες που θα πάρει 30.000 ευρώ!

Οι πέντε ομάδες που θα μοιραστούν ισόποσα τα 150.000 ευρώ θα προκύψουν μέσα από ένα σύστημα αξιολόγησης και συγκεκριμένα κριτήρια. Τα πιο βασικά από αυτά είναι αν οι παίκτες (κάτω των 21 ετών) αγωνίζονται σε Εθνικές ομάδες και φυσικά τι χρόνο συμμετοχής είχαν και πόσα παιχνίδια έπαιξαν φέτος.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αγωνίστηκε 12 φορές στο φετινό πρωτάθλημα, 10 στην κανονική διάρκεια και δύο στα πλέι οφ, ενώ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έπαιξε 10 φορές, οχτώ στη κανονική διάρκεια και δύο στα πλέι οφ. Είναι δύο παίκτες κάτω των 21 ετών, που πήραν χρόνο συμμετοχής, ειδικά ο Μποχωρίδης από την στιγμή που έφυγε ο Ντομινίκ Τζέιμς και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Άρης θα αποζημιωθεί με 30.000 ευρώ γιατί έβαλε αυτούς τους δύο νεαρούς (17 και 16 ετών αντίστοιχα, όταν αγωνίστηκαν…) να παίξουν.

To Top