ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το βάρος και η προσοχή στο κέντρο από τον Πάρντιου περιμένοντας τον Ετέμπο

Οι μέρες… Πάρντιου συνεχίζονται στον Άρη με τον Άγγλο τεχνικό να περνάει καθημερινά σκέψεις και αλλαγές στην κιτρινόμαυρη ομάδα, ούτως ώστε να είναι έτοιμη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο.

Από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου, παρουσιάστηκε ξεκάθαρα ένα σημαντικό έλλειμμα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, η λύση δεν βρέθηκε με τον Χερμάν Μπούργος και τώρα είναι στο πεδίο… ευθύνης του Άλαν Πάρντιου.

Σε θεωρητικό επίπεδο οι κιτρινόμαυροι διαθέτουν τέσσερις ποδοσφαιριστές, τη στιγμή όμως που προκύπτουν δύο ζητήματα.

Το πρώτο έχει να κάνει με την… τελευταία χρονικά μεταγραφή, τον Πίτερ Ετέμπο. Ο Νιγηριανός μέσος δεν έχει ενσωματωθεί στην ομάδα και αποτελεί ένα σημαντικό ερωτηματικό σε ποια κατάσταση είναι, συν το γεγονός ότι θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής.

Το δεύτερο σχετίζεται με τον Σέικ Ντουκουρέ. Ο Ιβοριανός είναι ακόμη στα… πιτς, δείχνοντας ότι είναι σημαντικά επιβαρυμένος από τα διαδοχικά παιχνίδια, αλλά και το βάρος του κέντρου που μοιραία έπεσε πάνω του. Το ζητούμενο είναι λοιπόν κατά πόσο θα έχει δίπλα του έναν παρτενέρ που θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στον νευραλγικό χώρο του κέντρου, τη στιγμή που οι Ντιόπ-Νταμπό δείχνουν μια αστάθεια στην απόδοσή τους.

Πάνω λοιπόν σε αυτόν τον άξονα κινείται ο Άλαν Πάρντιου θέλοντας να βρει τις κατάλληλες λύσεις και την ιδανική αγωνιστική χημεία.

To Top