ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χαμόγελα για τον Νότε, γνωρίζει τα μείον του Άρη ο Καστρίτης και ετοιμάζεται για την “πρεμιέρα”

Ο Άρης ολοκλήρωσε χθες τα φιλικά προετοιμασίας του κόντρα στην Καρδίτσα και ετοιμάζεται για την επίσημη πρεμιέρα στην Ευρώπη.

Δικαιολογημένα τα χαμόγελα των κιτρινόμαυρων για τον πρώτο σκόρερ τον Τζανόντ Νότε (26π. 4τρ.), ο οποίος ήταν το θετικό πρόσημο στο τελευταίο φιλικό πριν το πρώτο του επίσημο παιχνίδι απέναντι στη λιθουανική Γουλβς για τα προκριματικά του Europe Cup (27/9).

Δικαιολογημένα, ο Αμερικάνος πήρε το χειροκρότημα από τους φίλους των κιτρινόμαυρων που βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο, με την απόδοσή του, τους πόντους και την γενικότερη παρουσία του. Ακόμη και η… ενέργεια του ήταν στα συν της χθεσινής του εμφάνισης.

Από κει και πέρα, είναι φανερό ότι ο Άρης θέλει δουλειά, έχει αρκετά μείον, όμως ο Γιάννης Καστρίτης, όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ετοιμάζει την ομάδα χωρίς άλλες προσθήκες, ρίχνοντας το βάρος στην άμυνα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης θα αναχωρήσει την Δευτέρα για Βουλγαρία έτσι ώστε να ολοκληρώσει την προετοιμασία του και την επομένη (Τρίτη 27/9) θα δώσει το παιχνίδι με την Γουλβς.

To Top