ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το βάρος πρώτα στις ανανεώσεις και μετά στις μεταγραφές

Αν και υφίσταται αναμονή για την επίσημη οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος της Basket League, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει για τον μπασκετικό Άρη και ήδη τις τελευταίες μέρες τα μέλη του τεχνικού τιμ του Άρη είχαν πολύωρη σύσκεψη σε θέματα σχετικά με το ρόστερ της ομάδας και όχι μόνο.

Αυτό που προέχει αυτή την στιγμή είναι οι ανανεώσεις συμβολαίων και έπειτα θα ακολουθήσουν οι κινήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ο Σάββας Καμπερίδης μαζί με τους συνεργάτες του, Δημήτρη Νικολαΐδη και Βαγγέλη Σπυρίδη έκαναν μια πρώτη ουσιαστική συζήτηση καταγράφοντας τα δεδομένα της ομάδας: Ποια συμβόλαια είναι ενεργά και για τη νέα σεζόν, ποιοι παίκτες πρέπει να παραμείνουν, ποιοι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι βρίσκονται στο πλάνο και όλα αυτά υπό το άγνωστο μέλλον σχετικά με τα ban της FIBA.

Λευτέρης Μποχωρίδης και Δημήτρης Φλιώνης άκουσαν από τους διοικούντες την επιθυμία ανανέωσης της συνεργασίας, αλλά θα πρέπει να προηγηθεί η καταβολή των οφειλόμενων για να γίνει ουσιαστική συζήτηση. (Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικό ρεπορτάζ)

Aν δεν ξεκαθαρίσει το μέλλον του υπάρχοντος υλικού στην ομάδα, δεν μπορούν να συζητηθούν οι μεταγραφές καθώς οι αναζητήσεις θα προκύψουν ανάλογα με τις ανάγκες που θα διαμορφωθούν από τις αποχωρήσεις…

 

 

 

To Top