Το βάρος στην ψυχολογία από Παπαδόπουλο

Με μια μόλις προπόνηση κι αυτή το χαλάρωμα πριν από το παιχνίδι, ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να ποντάρει ιδιαίτερα πράγματα στην αγωνιστική-τακτική προετοιμασία της ομάδας του Άρη στο σημερινό παιχνίδι.

Ο 46χρονος προπονητής έριξε ιδιαίτερο βάρος στην ψυχολογία κι αυτός είναι ο λόγος που είχε τετ α τετ με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές. Στόχος του να τους ανεβάσει ψυχολογικά, να τους «φτιάξει» για το σημερινό παιχνίδι «δίχως αύριο» με τον Λεβαδειακό για να πετύχει η ομάδα την 5η νίκη της στο πρωτάθλημα και να ανασάνει βαθμολογικά.

Ο ίδιος μιλώντας στην «πρώτη» του με τους κίτρινους σχολίασε σχετικά: «Σίγουρα έκανα τα τετ α τετ για ψυχολογικούς λόγους, όμως το μεγαλύτερο ρόλο σε ένα παιχνίδι δεν παίζει μόνο η ψυχολογία, αλλά και το πώς θα μπούμε στο παιχνίδι. Είναι καλό να λες «πάμε να νικήσουμε» και διάφορα άλλα. Το θέμα είναι να έχει συγκεκριμένο προσανατολισμό για να το πετύχεις. Παίζουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Δεν παίζει ρόλο που έχω μια μέρα για να προετοιμάσω την ομάδα. Εγώ το είπα και στα παιδιά. Νιώθω σαν να είμαι ένα χρόνο στην ομάδα και έτσι θέλω να νιώσουν κι αυτοί».Τα υπόλοιπα στην πράξη…

To Top