Το «βάρος» της δράσης της επιτροπής πέφτει στον Τζεβελέκη

Η πενταμελής επιτροπή που υποτίθεται ότι ξεκινάει από σήμερα επαφές για την δημιουργία μίας ομάδας 60-70 ατόμων που θα στηρίξουν το τμήμα μπάσκετ και μέσα από αυτούς θα προκύπτει η διοίκηση της ΚΑΕ, εν τη γεννέσει της είναι προβληματική για τον πολύ απλό λόγο ότι δύο από τα πέντε μέλη αρνήθηκαν να συμμετάσχουν.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι μέσα στους τρεις που έχουν απομείνει είναι ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη (από χθες), Γιάννης Γρανούζης που έχει ήδη πολύ βαρύ φορτίο με τα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αντιλαμβάνεται εύκολα πως Θανάσης Τζεβελέκης και Λευτέρης Αρβανίτης θα είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν τις επαφές. Λογικά κάποια στιγμή το κενό των Γεωργούλη, Ράσογλου που έχουν αρνηθεί, θα καλυφθεί με δύο άλλους παράγοντες, όμως προς το παρόν το βάρος μάλλον πέφτει στον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ.

Πρέπει να σημειωθεί και είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι τελικώς η δραστηριοποίηση της ΓΕΝΕΣΙΣ περιορίζεται στην πληρωμή του δανείου που είχε παρθεί πριν χρόνια από την ΚΑΕ με εγγυητές τα μέλη της μεγαλομετόχου εταιρείας. Από εκεί και πέρα διαπιστώνει κανείς ότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή της ΓΕΝΕΣΙΣ, άρα όλη αυτή η φιλολογία που αναπτύχθηκε ότι επανέρχεται η ΓΕΝΕΣΙΣ και αναλαμβάνει διοίκηση ήταν τελικά μόνο φιλολογία.

Μέσα στο επόμενο δίμηνο θα πρέπει να έχει δημιουργηθεί αυτός ο πυρήνας 60-70 ατόμων, αλλά ίσως και λιγότεροι αν δεχτούν να συμμετέχουν ίσως είναι μια καλή βάση για να αλλάξει διοικητικά σελίδα η ομάδα, όμως η αλήθεια είναι πως η κατάσταση παραμένει πολύ σοβαρή.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top