Διοίκηση: «Και τώρα το στοίχημα της αδειοδότησης»

Το πλάνο της διοίκησης, όπως εκφράστηκε διά στόματος Θανάση Αθανασιάδη και Γιάννη Κόντη ήταν συγκεκριμένο: «άμεση εισροή χρημάτων για να καλυφθούν οι ανοιχτές υποχρεώσεις». Το βασικό στοίχημα είναι να κερδηθεί το «στοίχημα της αδειοδότησης».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ τα χρήματα θα μπουν άμεσα (το πολύ εντός δεκαημέρου) στα ταμεία της ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει πως θα δοθεί η μεγάλη μάχη για να ξεπεραστεί ο σκόπελος της αδειοδότησης και θα πληρωθούν οι παίκτες. Όπως είναι γνωστό η σχετική προθεσμία είναι μέχρι τις 31 Μαρτίου, με μια παράταση που δίνεται 3-4 ημερών.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεκινήσουν οι πληρωμές προς τους παίκτες της ομάδας, να γίνουν διακανονισμοί και θα υπάρχει απόλυτη τακτοποίηση και ρύθμιση των οφειλών. Σύμφωνα με τις προβλέψεις που έγιναν για την χρήση 2011-02 το άνοιγμα μέχρι τις 30 Ιουνίου αναμένεται να φτάσει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ και με τις αποσβέσεις τα 5,5 εκατομμύρια, χωρίς να υπολογίζονται ενδεχόμενη είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ (επιπλέον έσοδα 700.000 ευρώ) ή πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή, σε συνδυασμό με την απελευθέρωση άλλων πηγών εσόδων. Από τα χρήματα αυτά, χρειάζονται άμεσα για την αδειοδότηση περίπου 2-2,5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα εξασφαλίσει η ταμειακή διευκόλυνση που θα πετύχει η διοίκηση.

Από κει και πέρα, σε ότι αφορά συνολικά το πλάνο εφόσον η ΠΑΕ εξυγιανθεί στον επόμενο ενάμιση χρόνιο και το καλοκαίρι το άνοιγμα δεν ξεπερνά τα 4,5-5 εκατ. ευρώ, ίσως τεθεί θέμα από τον επενδυτικό όμιλο να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας.

Διαβάστε εδώ τι έγινε στη γενική συνέλευση της Λέσχης λεπτό προς λεπτό, όπως σας την παρουσίασε live το PRESSARIS

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top