Άμεση εκταμίευση των πρώτων χρημάτων, πληρώνονται οι παίκτες

Η «επόμενη μέρα» του Άρη δρομολογείται άμεσα μετά τις αποφάσεις στην γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη ή αν προτιμάται με το  νέο της πια όνομα Κοινωνία Μελών Άρη. Σχεδόν άμεση θα είναι η εκταμίευση των πρώτων χρημάτων σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των μελών της διοίκησης, ώστε να αρχίσουν να επουλώνονται οι πρώτες πληγές.

Σε σχετική ερώτηση του PRESSARIS μετά το τέλος της συνέλευσης προς τους επικεφαλής της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για το αν και πότε θα ενημερωθούν οι ποδοσφαιριστές για τις εξελίξεις, η απάντηση ήταν άμεση: «οι παίκτες ήταν ήδη ενημερωμένοι για τις εξελίξεις. Δεν χρειάζεται νέα συνάντηση, αλλά να κάνουμε πράξεις αυτά που είχαμε υποσχεθεί σε ότι αφορά την τακτοποίηση των οφειλών μας».

Βέβαια, εντός της ημέρας αναμένεται η διοίκηση να ενημερώσει και… τυπικά τους παίκτες, μέσω των αρχηγών, ότι πήραν το πράσινο φως από τη συνέλευση, οπότε είναι θέμα χρόνου οι πληρωμές και η τακτοποίηση των υποχρεώσεων προς αυτούς. Τα πρώτα χρήματα που θα εκταμιευτούν θα πάνε στους λογαριασμούς των παικτών και στη συνέχεια θα δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις.

Όπως είναι γνωστό, παράταση της θητείας της τωρινής διοίκησης της ΠΑΕ Άρης μέχρι το 2014 αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Λέσχη στη γενική της συνέλευση που ολοκληρώθηκε στις 00:30 τα μεσάνυχτα στο Βελλίδειο. Παράλληλα άναψε το πράσινο φως για να προχωρήσει η διοίκηση στη συμφωνία που θα φέρει μέχρι 2,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ ως ταμειακή διευκόλυνση από επενδυτικό όμιλο, το όνομα του οποίου δεν γνωστοποιήθηκε. 
Πρόκειται για επενδυτικό όμιλο με τον οποίο έκαναν τις επαφές οι Θανάσης Αθανασιάδης, Τάσος Ορφανίδης και Γιάννης Κόντης.

Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι ο συγκεκριμένος όμιλος (το όνομά του παραμένει άγνωστο) πως έχει εκφράσει ενδιαφέρον σε πρώτη φάση να διευκολύνει ταμειακά την ΠΑΕ με 2,5 εκατ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι πως ο χρηματοδότης δεν θα συμβληθεί με την ΠΑΕ (δηλαδή δεν θα πάρει μετοχές ή θέση στο διοικητικό συμβούλιο), αλλά με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ, μέσω των οποίων ουσιαστικά θα διευκολυνθεί ταμειακά η ομάδα. Όπως ειπώθηκε και στη συνέλευση «πρόκειται για προσωπικό ρίσκο της διοίκησης»… 

Διαβάστε εδώ τι έγινε στη γενική συνέλευση της Λέσχης λεπτό προς λεπτό, όπως σας την παρουσίασε live το PRESSARIS

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top