Το δίλημμα του Αρειανού από την ανοργανωσιά του ΕΣΑΚΕ!

Η ανοργανωσιά του ΕΣΑΚΕ στερεί από τον Άρη έσοδα και βάζει τον κόσμο της ομάδας σε ένα δίλημμα. Σάββατο απόγευμα, μπάσκετ ή ποδόσφαιρο; Το Άρης – Ρέθυμνο ξεκινάει στις 16.00, το Άρης – Πανιώνιος στις 17.15. Ακόμα κι αν όλοι θέλουν να πάνε και στους δύο αγώνες, κάποιοι θα σκεφτούν ότι θα χάσουν την αρχή του ποδοσφαίρου ή το τέλος του μπάσκετ. Χαμένος βγαίνει ο Άρης…

Καταρχήν πρέπει να γίνει σαφές ότι δεν ήταν το Ρέθυμνο που αρνήθηκε να παίξει Δευτέρα, αλλά το γεγονός ότι επειδή είναι η 25η αγωνιστική πρέπει όλοι οι αγώνες να γίνονται την ίδια ώρα, όπως είθισται να συμβαίνει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Αυτή είναι η προτελευταία και γι’ αυτό επιλέχθηκε να διεξαχθούν όλοι οι αγώνες την ίδια ώρα, χωρίς φυσικά να νοιάξει τον ΕΣΑΚΕ αν υποβαθμίζει με τα ίδια του τα “χέρια” το δικό του “προϊόν”.

Ο κόσμος του Άρη είναι λογικό να επιλέξει – κατά πλειοψηφία – έναν από τους δύο αγώνες και χαμένος βγαίνει ο σύλλογος, γιατί το ένα από τα δύο γήπεδα δεν θα είναι τόσο γεμάτο, όσο θα έπρεπε και μάλιστα χωρίς υπαιτιότητα των φιλάθλων.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top