Υπόκλιση Μπάρλοου στον «ξανθό»: «Τεράστιος αντίπαλος»

Ο Κένεθ Μπάρλοου ήταν ένας από τους κορυφαίους Αμερικάνους καλαθοσφαιριστές που πέρασαν από τα ελληνικά παρκέ. Ήταν όμως και… άτυχος, μια και φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ έβλεπε συνεχώς την… πλάτη του μπασκετικού Άρη. Το γνωρίζει καλά και δεν το ξεχνάει.

Ο Μπάρλοου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sentragoal θυμάται πολλά και διάφορα, βγάζοντας φυσικά το… καπέλο στον Άρη, τον Γιάννη Ιωαννίδη και τον Νίκο Γκάλη!

Μιλώντας για τους προπονητές που είχε στην -εν Ελλάδι- καριέρα του, ο Κεν Μπάρλοου τόνισε ότι: «Τους θυμάμαι όλους! Τον Λάιο, τον Σάκοτα, τον Ίβκοβιτς! Δεν έχω ξεχάσει τίποτα από την Ελλάδα. Καθένας τους ήταν ξεχωριστός και πιστεύω ότι βοήθησαν την ομάδα με τον δικό τους τρόπο. Έμαθα πολλά απ’ όλους», αλλά υποκλίθηκε στον… αντίπαλο, τον «ξανθό»: «Βέβαια δεν είναι και οι μοναδικοί που μου έχουν μείνει. Δεν ξεχνιέται με τίποτα και ένας αντίπαλος. Ο Γιάννης Ιωαννίδης που ήταν στον Άρη και στον Ολυμπιακό. Εκπληκτικός προπονητής, δυνατή προσωπικότητα και τεράστιος αντίπαλος».

Όσο για τον εαυτό του είπε: «Στην καριέρα μου μάρκαρα τους πάντες. Από τον Νίκο Γκάλη, μέχρι τον Άρβιντας Σαμπόνις. Εδώ που τα λέμε, δεν μπορούν να το κάνουν πολλοί…».

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top