ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το διπλό “στοίχημα”! Ποντάρει στην “επιστροφή” Γκαρσία και Μπρούνο σε υψηλές πτήσεις!

Δυο από τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν με μεγάλες προσδοκίες την φανέλα του Άρη φέτος ήταν ο Ματέο Γκαρσία και ο Μπρούνο Φελίπε. Δυο σπουδαία ποδοσφαιρικά “διαμάντια” που δεν έλαμψαν με την απόδοσή τους, αλλά οι κιτρινόμαυροι ποντάρουν πολλά στην νέα αγωνιστική σεζόν.

Η αγωνιστική αναγέννηση τόσο του Αργεντίνου που δεν έκανε προετοιμασία με τον Άρη μια και επέστρεψε στις 2 Οκτωβρίου (!) στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και του Βραζιλιάνου με την άφιξή του μέσα στις μεταγραφές του Ιανουαρίου είναι ένα μεγάλο “στοίχημα”, όπως παραδέχονται όλοι στην ομάδα.

Είναι γεγονός ότι ο Ματέο έμεινε σε χαμηλές πτήσεις στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, δεν θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη που έκανε όλη την Ελλάδα να τον θαυμάσει πριν δυο χρόνια, αρκέστηκε σε κάποιες αναλαμπές, ενώ μόνο προς το τέλος είχε κάποια καλά διαστήματα, αρκετά μακριά βέβαια από τον καλό του εαυτό. Πήρε αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, σύνολο 31, αγωνιζόμενος 1.853 λεπτά πετυχαίνοντας ένα γκολ στο πρωτάθλημα με Παναθηναϊκό κι ένα στο κύπελλο με Αστέρα (ενώ του… κλάπηκε το γκολ στην Λάρισα).

Ο Μπρούνο κατέφτασε τον Ιανουάριο και εκ του αποτελέσματος δεν βοήθησε σε καμία περίπτωση αναλογικά με το ταλέντο του. Έπαιξε σε 14 αγώνες (400′), παρουσιάζοντας ελάχιστα πράγματα, όπως και οι άλλες δυο μεταγραφές του Ιανουαρίου (Μήτρογλου, Ιωάννου).

Οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν έναν κοινό παρονομαστή, την ηλικία τους (24 ο Ματέο, 26 χρόνων ο Μπρούνο) καθώς και την προοπτική να ξεκινήσουν από την πρώτη μέρα την προετοιμασία με τον Άρη. Στοιχεία τα οποία σε συνδυασμό με το ταλέντο τους, δίνουν την προοπτική να αποτελέσουν δυο σημαντικούς παίκτες αιχμής στην νέα αγωνιστική σεζόν.

To Top