ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το ραντεβού Καρυπίδη – Μάντζιου και οι οριστικές αποφάσεις για την “επόμενη μέρα” σε όλα τα μέτωπα!

Η “επόμενη μέρα” του ποδοσφαιρικού Άρη είναι το μείζονος σημασίας ζήτημα στο “στρατόπεδο” των “κιτρινόμαυρων”, καθώς υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα.

Ενα από αυτό και το πρώτο στην λίστα, είναι το θέμα του προπονητή, με την συνάντηση του Θοδωρή Καρυπίδη με τον Άκη Μάντζιο να είναι η πλέον καθοριστική, για τα επόμενα βήματα.

Οι δύο άνδρες, αναμένεται να έχουν εκτός απροόπτου, σήμερα συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν για την συνέχιση της συνεργασίας τους, με τις δυο πλευρές μέχρι στιγμής να μην έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους.

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται από την Τετάρτη  στην Αθήνα και σήμερα θα συναντηθεί με τον Καρυπίδη για να επικυρώσουν -όπως όλα δείχνουν- την συμφωνία.

Ωστόσο, η επικοινωνία των δύο είναι καθημερινή, καθώς συζητούν συνεχώς τηλεφωνικά για τα επόμενα βήματά τους, παρότι δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα, ότι θα πορευτούν και τη νέα σεζόν.

Γίνεται αξιολόγηση του ρόστερ, από τον προπονητή του Άρη παραδίδεται μία εκτενής ανάλυση του κάθε ποδοσφαιριστή, προκειμένου να υπάρχει ένα πλάνο, μόλις συμφωνήσουν και εφόσον -πάντα- διατηρήσει ο σύλλογος το δικαίωμα των μεταγραφών.

Στο τελευταίο κομμάτι, όλα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά, μετά την απόφαση του CAS, καθώς μέχρι τότε, οι “κιτρινόμαυροι” μπορούν μόνο να κάνουν συζητήσεις με υποψήφιους ποδοσφαιριστές και όχι να προχωρήσουν σε κάποια συμφωνία.

To Top