ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το ενδιαφέρον για Πάλμα δεδομένο, ο Άρης δεν θα συντηρήσει κανένα μεταγραφικό… σίριαλ

Το όνομα του Λουίς Πάλμα πραμένει στην πρώτη γραμμή των μεταγραφικών σεναρίων, μετά την καλή σεζόν του νεαρού επιθετικού με τη φανέλα του Άρη, αλλά και το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη και την Αμερική. Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές.

Το ενδιαφέρον για Πάλμα είναι δεδομένο, αλλά ο Άρης δεν θα συντηρήσει κανένα μεταγραφικό… σίριαλ

Πρόκεται για ένα “θερμό μέτωπο”, το οποίο σίγουρα θα περάσει από αρκετά στάδια.Στον Αρη επιμένουν ότι ο 23χρονος θα παραχωρηθεί μόνο αν υπάρξει πρόταση που να καλύπτει τα «θέλω» της ΠΑΕ. Πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται.

Όπως σημειώσαμε και χθες ζεστό παραμένει το ενδιαφέρον από την Ρέιντζερς από τη Σκωτία και την Άντερλεχτ από το Βέλγιο. Οι δύο ομάδες είναι αυτές που έχουν εκφράσει την θέληση για να κάνουν δικό τους τον Ονδουριανό εξτρέμ του Άρη αλλά για την ώρα φαίνεται να μην φτάνουν στα χρήματα που ζητάει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Θυμίζουμε πως η διοίκηση του Άρη κοστολογεί τον Πάλμα με το ποσό των 5.000.000 ευρώ. Χρήματα τα οποία δεν είναι εύκολο να φτάσουν οι δύο ομάδες. Για το λόγο αυτό γίνονται διαπραγματεύσεις εδώ και καιρό για τον 23χρονο εξτρέμ, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης πριν από λίγες μέρες δεν δέχτηκε να πάει στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του λόγω της μεταγραφικής περιόδου.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε μπροστά σε ένα μακρύ και θερμό καλοκαίρι.

Unmute
Remaining Time -0:00

Fullscreen
Ο Άρης έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις και βάζει τον όρο να καλυφθούν. Εφόσον ικανοποιηθούν οι κιτρινόμαυροι τότε ο Πάλμα θα πωληθεί. Σε αντίθετη περίπτωση να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη.

To Top