«Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ είναι πραγματικό»

Υπαρκτό χαρακτηρίζει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Νεϊμάρ ο Έμιλι Ροσάντ. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Καταλανικής ομάδας σε δηλώσεις του επισημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να τον αποκτήσει και πάλι και εξηγεί πως έχει η κατάσταση αυτή την στιγμή.

«Η επιστροφή του Νεϊμάρ είναι πιθανή. Ο κορωνοϊός θα προκαλέσει μια μεγάλη αναταραχή και οι περισσότερες ομάδες έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες. Η Μπαρτσελονα ωστόσο θέλει να καταφέρει να πετύχει την επιστροφή του. Θα είναι αναγκαίο να αναλύσουμε την κατάσταση και εάν η μεταγραφή αυτή μπορεί να ενταχθεί στον οικονομικό προϋπολογισμό της ομάδας. Όμως το ενδιαφέρον της για τον παίκτη είναι πραγματικό έστω κι αν είναι μπερδεμένη η κατάσταση», αναφέρει ο Ροσάντ και συνεχίζει:

«Υπάρχουν τρεις εμπλεκόμενοι στην μεταγραφή αυτή. Η Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν και φυσικά ο παίκτης. Εάν όλοι αναζητούν μια συμφωνία τότε αυτή θα βρεθεί. Για παράδειγμα τμηματική καταβολή των χρημάτων. Όλα εξαρτώνται από την επιθυμία που έχουν και οι τρεις για να βρεθεί μια λύση, ειδικά σε ό,τι αφορά τις αποδοχές του παίκτη», κατέληξε.

To Top