Το επιβλητικό διπλό του Άρη στη Λάρισα (0-3) με ήχο και εικόνα! (video)

Δείτε σε βίντεο το επιβλητικό πέρασμα των γυναικών του Άρη από τη Λάρισα με 3-0.

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου αναφέρει για την εξέλιξη του αγώνα: «Τα κορίτσια του ΑΡΗ νίκησαν εύκολα εκτός έδρας την Α.Ε. Λάρισας με σκορ 0-3, για την 13η αγωνιστική και 1η του Β’ γύρου του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής 2018-2019.

Οι κίτρινες μπήκαν δυνατά και πολύ επιθετικά στον αγώνα έχοντας την κατοχή της μπάλας. Έτσι, στο 11′ ο ΑΡΗΣ είχε δοκάρι σε πλασέ της Δήμητρας Παντελιάδου,η οποία πρόλαβε την έξοδο της αντίπαλης τερματοφύλακα μετά από ωραία μπαλιά της Μιχαέλας Παράσχου.

Τελικά, οι κίτρινες πέτυχαν το γρήγορο γκολ στο 12′ της αναμέτρησης με πολύ καλό σουτ της Χριστίνας Κοκοβιάδου, μετά από ωραία μπαλιά της Δήμητρας Παντελιάδου! Στο 24’ η Γιάσνα Τζόρτζεβιτς έκανε το 0-2 με προβολή, μετά από σέντρα της Δήμητρας Παντελιάδου και ασταθής απόκρουση της αντίπαλης τερματοφύλακας.

Μετά, οι κίτρινες είχαν την κατοχή της μπάλας και συνέχισαν την πίεση τους στην αντίπαλη άμυνα με την Δήμητρα Παντελιάδου,την Γιέλενα Ντιμιτρίεβιτς την Ιωάννα Χαμαλίδου και την Χριστίνα Κοκοβιάδου.

Στο 45′ η Ιωάννα Χαμαλίδου με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης η Γιέλενα Ντιμιτρίεβιτς με ωραία ατομική προσπάθεια και με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στο γάμα της αντίπαλης εστίας κάνοντας το σκορ 0-3, υπέρ του ΑΡΗ! Έτσι, το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 0-3 υπέρ του ΑΡΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτριες του ΑΡΗ έλεγξαν το παιχνίδι, είχαν την κατοχή της μπάλας και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα και έτσι έφτασαν εύκολα στην νίκη με σκορ 0-3 παίρνοντας άλλους τρεις βαθμούς!

Επόμενος αγώνας για τα κορίτσια του ΑΡΗ είναι στις 17/2/2019 εντός έδρας με την Προοδευτική Περάματος Ιωαννίνων, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ά Εθνικής 2018-2019!

ΑΡΗΣ (Ισμπιλίρ Μέρτ) :Μαργαρίτη (τερματοφύλακας) (64’ Γαβριηλίδου, τερματοφύλακας),Τζόρτζεβιτς, Κατιρτσίδου, Τσαυταρίδου, Παράσχου, Παντελιάδου(64’ Γιάννου), Γεωργαντζή, Μαντατζή, Κοκοβιάδου, Χαμαλίδου (46’ Χατζηνικολάου), Ντιμιτρίεβιρς(74’Μίμη).

Αποστολή: Βουτσά,Τσιακλίδου,Τσιγγελίδου».

To Top