“Το ευρύ σκορ δεν δηλώνει κάτι, δεν είναι επίτευγμα για τον Άρη η άνοδος”

Ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της ΝΟVA για το παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, αλλά και στην παρουσία του Μάουρο Πόι.

“Δεν είχαμε ένα καλό πρώτο εικοσάλεπτο, μετά όμως βρήκαμε τον ρυθμό μας, διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε μέχρι εκείνη την χρονική περίοδο και νομίζω πως από εκεί και μετά ο Άρης άρχισε να συνεργάζεται καλά και να δημιουργεί καλές προϋποθέσεις για φάσεις εκτέλεσης”, τόνισε αρχικά για να προσθέσει:

“Ήρθαμε, λοιπόν, σ΄ ένα πολύ καλό β΄ ημίχρονο, φτάνοντας σ΄ αυτό το ευρύ σκορ, το οποίος όμως δεν δηλώνει τίποτα περισσότερο, απλά μας δίνει τη δυνατότητα να πολλαπλασιάζουμε τις πιθανότητες που έχουμε, ώστε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο”.

Για τον στόχο της ανόδου είπε: “Θα πω ότι δεν θα είναι επίτευγμα να κερδίσει ο Άρης την άνοδο απ΄ αυτή την κατηγορία”. ενώ συμπλήρωσε για τον Μάουρο Πόι: “Οι δυνατότητες του Μάουρο είναι δεδομένες και ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί σε αυτή την πάρα πολύ καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται σήμερα. Σε ότι αφορά στο θέμα των καρτών του, δεν θεωρώ ότι πήραμε κάποιο ρίσκο. Το σημαντικό είναι η διαχείριση μιας τέτοιας κατάστασης”.

To Top