Το “ευχαριστώ” του Ντέιβις στον Άρη και τους συμπαίκτες του!

Ο Ρον Ντέιβις δεν έκλεισε την χρονιά του στον Άρη με μια καλή εμφάνιση. Αυτό, όμως, δεν διαγράφει την πολύ καλή χρονιά που έκανε με την κίτρινη φανέλα, κάτι που χάρηκε ιδιαίτερα ο ίδιος και γιατί η ομάδα του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Γιούροκαπ.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε μετά τον αγώνα πως “ήταν μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα. Υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί που δεν μας επέτρεψαν να έχουμε μια καλύτερη πορεία. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου αλλά και τον Άρη που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω στο Γιούροκαπ κάτι που δεν είχα καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκε φέτος στον Άρη”.

Αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα ο Ντέιβις δήλωσε: «Ακόμα δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση. Θα μιλήσει ο ατζέντης μου με τους ανθρώπους του Άρη και ίσως να γνωρίζουμε κάτι τις επόμενες ημέρες”.

Για τον σημερινό αγώνα σχολίασε πως “ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Μια δυνατή σειρά που προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλαμε να κλείσουμε την χρονιά με μία καλύτερη εμφάνιση όμως δεν τα καταφέραμε. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία να κλείσουμε με ένα καλό τρόπο την χρονιά μπροστά στο κοινό μας που ήρθε και μας στήριξε αρκετά”.

To Top