Το “ευχαριστώ” του 7ου Γυμνασίου Καβάλας στην ΠΑΕ Άρης

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το 7ο Γυμνάσιο Καβάλας, μέλη του οποίου φιλοξενήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Κλεάνθης Βικελίδης, μαζί με άλλους καθηγητές και μαθητές από 5 Ευρωπαϊκές χώρες στο πλαίσιο ενός προγράμματος Erasmus. 

Αναλυτικότερα:

“Ευχαριστούμε θερμά τον οργανισμό του Άρη και την διοίκησή του για την θερμή φιλοξενία που προσέφεραν την Πέμπτη 10-11-2022 στο 7ο Γυμνάσιο Καβάλας και στους πενήντα καθηγητές και μαθητές από 5 διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες του προγράμματος Erasmus.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον δημοσιογράφο Δερμεντζόγλου Βασίλη για την άψογη εξιστόρηση της ιστορίας του Άρη αλλά και την περιήγηση στις εγκαταστάσεις και την τροπαιοθήκη του γηπέδου.

Ιδιαίτερη θετική εντύπωση έκανε σε όλους η χειρονομία της ΠΑΕ να δωρίσει αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες (μπλουζάκια, μπρελόκ, αυτόγραφα των παικτών).

Ευχαριστούμε επίσης τον κύριο Ζουμπούλη για την εξασφάλιση 7 προσκλήσεων του αγώνα με την Λαμία στις 08-11-2022, που έδωσαν την δυνατότητα σε επτά καθηγητές ευρωπαϊκών σχολείων να ζήσουν τον παλμό του Κλεάνθης Βικελίδης.

Τέλος ευχαριστούμε για την ευκαιρία που δώσατε στους μαθητές μας να βιώσουν κάτι μοναδικό που θα παραμείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στην μνήμη τους.

Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Γυμνασίου Καβάλας”

To Top