ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το… εύκολο γκολ απαιτεί οικονομική υπέρβαση την οποία και θα κάνει ο Άρης!

Αν κάτι έλειψε μεσοεπιθετικά από τον φετινό Άρη και το αναζητούν οι “κιτρινόμαυροι” στο μεταγραφικό παζάρι είναι ο φορ περιοχής με το… εύκολο γκολ!

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο παίκτης που θα “κουμπώσει” στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, θα αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, προκειμένου να υπάρχει η αποτελεσματικότητα που έλειψε φέτος από πολλά ματς του Άρη. Σε κάποια μάλιστα στοίχισε και βαθμούς…

Τι αναζητά στην ουσία ο Άρης; Έναν φορ που να “γεμίζει” την αντίπαλη περιοχή. Να έχει το ύψος που χρειάζεται, αλλά ταυτόχρονο και την ταχύτητα που πρέπει για να είναι ιδιαίτερα κινητικός στο “κουτί”. Όχι πάντως το ύψος και των σωματοδομή του Χαμζά Γιουνές, καθώς αναζητείται κάτι διαφορετικό συγκριτικά με τον Τυνήσιο φορ.

Μόνο εύκολη περίπτωση δεν είναι η απόκτηση ενός επιθετικού με αυτά τα στοιχεία. Αντιθέτως, μιλάμε για φορ από το πάνω ράφι, άρα και με υψηλές οικονομικές απαιτήσεις. Μία κίνηση που θα απαιτήσει από τον Άρη την οικονομική υπέρβαση, ως προς το συμβόλαιο που θα προταθεί στον ποδοσφαιριστή.

Και στον Άρη είναι διατεθειμένοι να την επιχειρήσουν την υπέρβαση. Θέλουν να κλείσουν το συγκεκριμένο θέμα άμεσα, προκειμένου να έχουν τον ποδοσφαιριστή και στα προκριματικά του Europa League.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν τέτοιοι ποδοσφαιριστές ή αν υπάρχουν δεν είναι διαθέσιμοι. Οι “κιτρινόμαυροι” αναζητούν αυτόν τον ποδοσφαιριστή σε όλη την Ευρώπη και η αλήθεια είναι πως έχουν καταλήξει σε ορισμένους παίκτες που έχουν αυτά τα στοιχεία που θέλουν.

Αυτό που απομένει, είναι η επιστροφή του Θοδωρή Καρυπίδη από την Κίνα προκειμένου να μπει ο Άρης στην διαδικασία των συζητήσεων με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, καταθέτοντας επίσημες προτάσεις…

To Top