Το ημερολόγιο του απεσταλμένου: Πράβετς, ημέρα πέμπτη και… χαμόγελα για τον “τσαμπουκά” των “ντελικάτων”

Πέμπτη μέρα στο Πράβετς και μετά το πρώτο φιλικό η… αντίδραση ήταν ένταση και πάθος στην προπόνηση και τα μάτια του Γιάννη Χατζηνικολάου λαμπίριζαν από ικανοποίηση διαπιστώνοντας τον υψηλό συναγωνισμό. Ο απεσταλμένος του PRESSARIS, Δημήτρης Σαββαϊδης συνεπής στο ημερολόγιό του καταγράφει όσα είδε και άκουσε σήμερα στο αθλητικό κέντρο της Βουλγαρίας.

Πράβετς, Ημέρα Πέμπτη

Νεύρα. Όμορφα νεύρα. Πάθος. Συναγωνισμός. Η απογευματινή προπόνηση ήταν διαφορετική από όλες τις προηγούμενες σήμερα. Ίσως η… απομόνωση των ημερών σε ένα αθλητικό κέντρο να παίζει τον ρόλο της, ίσως η “πίεση” από την προετοιμασία να βγήκε σήμερα στο χορτάρι. Όπως και να έχει ο Γιάννης Χατζηνικολάου είδε σήμερα το απόγευμα να πέφτουν κορμιά στο γήπεδο του Πράβετς! Μου’ ρχεται στο μυαλό μια φάση όπου ο Σουνάς, έπεσε στον Αγκάνθο, του πήρε τη μπάλα και ο Ισπανός του όρμηξε και του έκανε σκληρό φάουλ. Δεν τους λες και σκληρούς παίκτες, πιο πολύ ντελικάτους τους λες. Κι όμως (κι) αυτοί έβγαλαν πολλή ένταση και πάθος. Δεν ακούστηκε το παραμικρό. Συνεχίστηκε η προπόνηση κανονικά. Οι παίκτες αποφορτίζονται με την προπόνση. Ο Χατζηνικολάου ήταν ο πρώτος που φώναζε από ικανοποίηση. Από δίπλα του και ο Μπουγιουκλής: “Μπράβο! Πάμε έτσι, πιο δυνατά”.

Ευχής έργον είναι η σημερινή προπόνηση να αποτελέσει “σημαία” για το πρωτάθλημα. Να πάψει ο Άρης να είναι μια “αφελής” αγωνιστικά ομάδα, να βγάλει (σωστό) νεύρο στο γήπεδο. Είναι στη σωστή κατεύθυνση πάντως.

Καλή ξεκούραση σε όλους!

 

To Top