Χατζηνικολάου: Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο πρόγραμμα, να δημιουργήσουμε ανταγωνιστική ομάδα”

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου, σχολιάζοντας την κλήρωση του πρωταθλήματος υποστήριξε πως αυτό που έχει σημασία είναι να γίνει ο Άρης ανταγωνιστικός. Για την πρεμιέρα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης επεσήμανε πως στόχος των κίτρινων είναι να μπουν με το … δεξί στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Άρη τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης τα εξής:

«Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο πρόγραμμα, καθώς θα αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες, σ’ έναν μαραθώνιο που φέτος έχει 34 αγωνιστικές.

Αυτήν την στιγμή όλοι μας βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και είναι νωρίς να πούμε πολλά και πολύ περισσότερο για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την δυναμικότητα των ομάδων. Σίγουρα θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος μας φέρνει αντιμέτωπους με τον Απόλλωνα, μια νεοφώτιστη ομάδα στην Superleague, την οποία θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα της. Ένα παιχνίδι, που θέλει προσοχή, όπως άλλωστε όλα.

Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να μπούμε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα και να βάλουμε τις βάσεις για μια καλύτερη πορεία στη συνέχεια, δημιουργώντας μια ανταγωνιστική ομάδα.

Όμως για να το καταφέρουμε αυτό θα χρειαστεί σκληρή δουλειά στην προετοιμασία, χαμηλοί τόνοι, προσήλωση στο στόχο και περαιτέρω ενίσχυση σε κάποιες θέσεις».

To Top