ΜΠΑΣΚΕΤ

Το “θέλω” μετράει πάνω από όλα για τον Άρη κόντρα στην Κύμη (PRESSARIS, 18:00)

Δεν μπορεί να υπάρχει σήμερα (18:00) στη Χαλκίδα κάτι άλλο στο μυαλό των παικτών του Άρη για τη νίκη επί της Κύμης. Απλά και ξεκάθαρα. Νίκη και τίποτα άλλο, για να δοθεί τέλος στην κατρακύλα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Άρης μετά την εντός έδρας ήττα από τον Χολαργό το περασμένο Σάββατο παίζει πλέον με την πλάτη στον τοίχο και το σημερινό παιχνίδι με την Κύμη έχει χαρακτήρα “τελικού” έστω κι αν ακόμα δεν εχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Καστρίτης επιστρέψει στην Χαλκίδα ως αντίπαλος της Κύμης, ομάδα την οποία πέρσι οδήγησε στα πλέι οφ και φέτος ξεκίνησε τη χρονιά, ωστόσο αυτό που έχει στο μυαλό του είναι μόνο πως θα διακοπεί το σερί των πέντε ηττών του Άρη.

Οι κίτρινοι οφείλουν να βγάλουν στο παρκέ έναν εαυτό που έχουν… ξεχάσει εδώ και βδομάδες, να παίξουν σωστό μπάσκετ και να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα για τρίτη φορά μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Η Κύμη είναι μία νίκη πίσω από τον Άρη, ουραγός στη βαθμολογία, αλλά θα το παλέψει ως το τέλος για να σωθεί. Το αποδεικνύουν αυτό οι δύο τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της, Λιούις και Άρμστεντ, που σαφώς ανέβασαν το επίπεδο ποιότητας.

Τι (θα πρέπει να…) έχει να αντιπαρατάξει ο Άρης; Το “θέλω” για τη νίκη. Πρώτα και πάνω από όλα αυτό είναι το “κλειδί” για το τρίτο διπλό στο φετινό πρωτάθλημα. Πέρα από το άγχος για το αποτέλεσμα, την πίεση που δημιουργεί το 2-8, οι κίτρινοι οφείλουν να δείξουν όχι μόνο ότι μπορούν – γιατί μπορούν – αλλά και ότι το θέλουν. Στο χέρι τους είναι…

To Top