ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το θέμα Ένινγκ πρώτο στην ατζέντα του Καρυπίδη μόλις έρθει Θεσσαλονίκη…

Από την μέρα που ο Μίχαελ Ένινγκ συμφώνησε προφορικά να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη μέχρι και σήμερα έχουν περάσει δύο μήνες.

Η κουβέντα είχε ξεκινήσει πριν τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, ακολούθησε νέα συνάντηση στην οποία ο Γερμανός είπε το “ναι”, αλλά οι υπογραφές δεν έπεσαν, παρότι είχαν δρομολογηθεί. Έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, διακοπή του πρωταθλήματος στη συνέχεια και όλα στον… αέρα σε ότι αφορά την φετινή σεζόν.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης είχε ρίξει το βάρος σε άλλα μείζονος σημασίας ζητήματα για τον σύλλογο, όπως η βιωσιμότητά του εν μέσω κρίσης και φυσικά το μεταγραφικό ban από την FIFA. Μοιραία το θέμα του Μίχαελ Ένινγκ έμεινε αρκετά πίσω…

Ο Γερμανός προπονητής, ωστόσο, παρότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει κι επίσημα το μέλλον του στην ομάδα συνεχίζει να λειτουργεί ως αυτός που θα κρατήσει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Άρη και την επόμενη σεζόν. Εν μέσω καραντίνας, μαζί με τον Άγγελο Χαριστέα και τους άμεσους συνεργάτες τους, Τερζή-Κικερίδη, οργανώνουν τον Άρη της “επόμενης σεζόν”.

Με την άρση των πρώτων μέτρων, την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαΐου, ο Θοδωρής Καρυπίδης αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με τον Άγγελο Χαριστέα, αλλά και τον Μίχαελ Ένινγκ.

Όπως αφήνουν να εννοηθεί στην Αλκμήνης, ο Γερμανός θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα και μάλιστα σύντομα αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη εκτίμησε το γεγονός πως ο Ένινγκ, εν μέσω αμφισβήτησης για το μέλλον του και παρότι δέχθηκε… ενοχλήσεις από ομάδες της Γερμανίας δεν σταμάτησε να λειτουργεί προς όφελος των “κιτρινόμαυρων”, βοηθώντας τον Χαριστέα στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Ένας επιπλέον λόγος που στον Άρη νιώθουν σιγουριά για την επιλογή τους να μείνει ο Γερμανός, ειδικά ο Χαριστέας που τον έφερε και στην ομάδα τον περασμένο Οκτώβριο.

To Top