ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φετφατζίδης: Η πρόταση από τα ΗΑΕ και η επιθυμία του!

Πριν από μερικούς μήνες, αρχές Ιανουαρίου, έφτασε στα γραφεία του Άρη μία μεγάλη πρόταση η οποία δεν έγινε αποδεκτή μετά και από επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή…

Η Αλ Ουάχντα του Μανόλο Χιμένεθ είχε ενδιαφερθεί έντονα για τον Γιάννη Φετφατζίδη, καταθέτοντας πρόταση που έφτασε κοντά στα 2.000.000 ευρώ για τα δικαιώματα του 29χρονου εξτρέμ.

Ο Άρης αφού συζήτησε με τον Γιάννη Φετφατζίδη, αποφασίστηκε από κοινού να μην γίνει αποδεκτή η πρόταση και να παραμείνει ο Έλληνας διεθνής στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ, προκειμένου να συνεχίσει την σεζόν, η οποία για τον ίδιο σε επίπεδο απόδοσης είχε συνεχώς άνοδο.

Τώρα, που άλλη ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει κάνει την εμφάνισή της και έχει καταθέσει στον Άρη πρόταση ύψους 2.000.000 ευρώ για τον Γιάννη Φετφατζίδη όλα είναι ανοιχτά.

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του 29χρονου ποδοσφαιριστή, δεν θα αποκλειστεί καμία πρόταση, όπως αντιθέτως έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, τότε που ο “Φέτφα” δεν ήθελε να αφήσει ανολοκλήρωτο το φετινό του έργο στον Άρη, ενώ η προοπτική της επιστροφής στα Εμιράτα δεν τον άφηνε απόλυτα ικανοποιημένο.

Τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα σε παγκόσμιο επίπεδο με τον κορωνοϊό είναι λογικό να έχουν επηρεάσει οικονομικά τις ομάδες. Για τον “Φέτφα” ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα έδειξαν και ομάδες από την Τουρκία, ενώ πλέον μετά την κρίση, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν ομάδες που θα δώσουν στον Έλληνα διεθνή όσα χρήματα μπορεί να του προσφέρει μία ομάδα από τα Εμιράτα ή έστω να τα πλησιάσουν.

Το δίλημμα για τον Φετφατζίδη είναι συγκεκριμένο και στο οποίο μόνο ο ίδιος θα δώσει την οριστική απάντηση. Έχει συμβόλαιο με τον Άρη για μία ακόμα σεζόν, όμως έφτασε μία πρόταση άκρως δελεαστική τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους “κιτρινόμαυρους”.

Μία εξαιρετική ευκαιρία να εξαργυρώσει την εξαιρετική φοβερή του σεζόν στον Άρη με ένα καλό συμβόλαιο, έστω κι αν χρειαστεί να επιστρέψει στα Εμιράτα όπου στο παρελθόν αγωνίστηκε τρία χρόνια και αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες ή επιλέγει να παραμείνει στον Άρη εκτός αν έρθει άλλη πρόταση και να πουληθεί σε άλλον σύλλογο που σε καμία των περιπτώσεων δεν θα του προσφέρει όσα η ομάδα από ΗΑΕ; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό, θα δρομολογήσει οριστικά το μέλλον του 29χρονου Έλληνα διεθνή, ο οποίος ιδανικά θα ήθελε να παίξει σε κάποιο καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη…

To Top