ΜΠΑΣΚΕΤ

Το θέμα Μποχωρίδη παραμένει “ζωντανό”

Το PRESSARIS έγραψε χθες πως ο Λευτέρης Μποχωρίδης παραμένει στο κάδρο του Άρη, παρότι την προηγούμενη βδομάδα οι δύο πλευρές απομακρύνθηκαν. Χθες ο Βαγγέλης Αγγέλου επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις του μετά την κλήρωση.

Ο τεχνικός του Άρη είπε πως “ο σχεδιασμός των μεταγραφών προχωράει, υπάρχει πρόβλημα με το θέμα Μποχωρίδη, θα συνεχίσουμε, θα λύσουμε και αυτόν τον, ελπίζω όχι, γόρδιο δεσμό, και θα συνεχίσουμε”.

Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά υπάρχει ακόμα “ζωντανό” το θέμα Μποχωρίδη, διότι πολύ απλά ο Άρης – όπως και ο παίκτης – προσπάθησαν και προσπαθούν να βρουν τη “χρυσή τομή”.

Στη μεγάλη συνέντευξή του στο PRESSARIS ο Αγγέλου είπε ότι κατά 90% θα πάνε σε χωριστούς δρόμους Άρης και Μποχωρίδης. Αυτή ήταν η δήλωσή του το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. Από τότε μέχρι και χθες έχουν γίνει βήματα κι από τις δύο πλευρές για να επιτευχθεί συμφωνία και να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Το πόσο κοντά ή μακριά είναι πλέον θα το δείξει ο χρόνος, όμως πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι το θέμα θα κλείσει εντός της βδομάδας, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

To Top