ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το κενό στη ρακέτα «φωνάζει» για την απόκτηση σέντερ

Το γεγονός πως ο Άρης χθες μοίρασε μόλις έξι ασίστ λέει πολλά! Έλειπε η δημιουργία σε μεγάλο βαθμό, όμως έλειπε σε ακόμα ένα παιχνίδι ένας σέντερ που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά.

Κι αν όχι να κάνει τη διαφορά, τουλάχιστον να δημιουργήσει χώρους, να απειλήσει και να δυσκολέψει τη… ζωή των αντιπάλων στο «ζωγραφιστό». Τα ριμπάουντ έγραψαν 30-38 υπέρ του Κολοσσού, όμως κάποια στιγμή η διαφορά είχε φτάσει και σε διψήφιο αριθμό φανερώνοντας την αδυναμία του Άρη στη ρακέτα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Κάουαν «τρυπούσε» την αντίπαλη άμυνα αλλά αναγκαστικά έβγαζε ξανά την μπάλα στην περιφέρεια, καθώς δεν υπήρχε ο παίκτης να την υποδεχθεί κοντά στο καλάθι.

Ο Θωμας Κώττας, ο μοναδικός καθαρός σέντερ στην ομάδα του Άρη, πάλεψε, έδωσε τις μάχες του, κατέβασε 8 ριμπάουντ, όμως είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται έναν «συμπαίκτη» σε αυτή τη θέση. Φίνκε και Γουίλιαμς είναι «τεσσάρια» εκτός του «κουτιού», ο Τζούστον είναι δυνατός, αλλά όχι το φόβητρο στη ρακέτα και ο Γιάννης Καστρίτης γνωρίζει την έλλειψη ενός ακόμα ψηλού και θα ήθελε να τον έχει ήδη αποκτήσει.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για το αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στο ρόστερ του Άρη και με πιθανή αντικατάσταση κάποιου ξένου -το συμβόλαιο του Φίνκε ολοκληρώνεται στις 23/09- με τον Γιάννη Καστρίτη πάντως χθες στις δηλώσεις του να σημειώνει πως «δεν έχει παρθεί ακόμα καμία απόφαση» επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

To Top