ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το «χαστούκι» που ήρθε νωρίς και ακόμα μία νίκη εκτός… προγράμματος που ψάχνει ο Άρης

«Θα έρθουν και κακές ημέρες, θα έρθουν και χαστούκια αλλά θα πρέπει να τα διαχειριστούμε» είχε πει μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Γιάννης Καστρίτης.

Το πρώτο «χαστούκι», λοιπόν, ήρθε από τον Κολοσσό. Αρκετά νωρίς και ο Άρης καλείται να βρει μία νίκη όπως αυτή με τον Παναθηναϊκό, εκτός… προγράμματος, όπως συνηθίζεται να λέγεται. Γιατί η επικράτηση κόντρα στους «πράσινους» ήταν κάτι απρόσμενο για όλους.

Ρίχνοντας μια ματιά στο πρόγραμμα των αγώνων που ακολουθεί, ο Άρης έχει να παίξει στη συνέχεια τρία ματς με τις ομάδες της περσινής πρώτης τετράδας. Το επόμενο Σάββατο (23/10) κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ για να παίξει με την ΑΕΚ, εν συνεχεία (30/10) υποδέχεται το Λαύριο και ξανά εκτός έδρας (06/11) στην Πάτρα με αντίπαλο τον Προμηθέα.

Σε ένα από αυτά τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια ο Άρης θα πρέπει να προσπαθήσει να βρει μια νίκη, όσο δύσκολο και αν φαίνεται αυτό για να καλύψει το όποιο χαμένο έδαφος από τις ήττες με τον Ιωνικό και τον Κολοσσό. Εξάλλου όπως είχε πει ο προπονητής του Άρη στην πρεμιέρα «είμαστε ικανοί να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι».

To Top