Το κλειστό της Γουμένισσας πήρε το όνομα της Εβίνας Μάλτση

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η κωμόπολη της Γουμένισσας, η οποία έδωσε το όνομα της Εβίνας Μάλτση στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

“Εβίνα Μάλτση”. Έτσι ονομάζεται το κλειστό γυμναστήριο της Γουμένισσας, από το Σάββατο 20 Αυγούστου. Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κωμόπολη, έγιναν τα… αποκαλυπτήρια του νέου ονόματος του κλειστού γηπέδου, προς τιμήν της σπουδαίας διεθνούς αθλήτριας, η οποία αποχώρησε από την δράση πριν από μερικά χρόνια.

Ο Δήμος Παιονίας διοργάνωσε την όμορφη γιορτή, με την Εβίνα Μάλτση να παρουσιάζεται ιδιαίτερα συγκινημένη σε αυτή.

“Είναι τεράστια τιμή και αναγνώριση να δίνεται το όνομα μου στο κλειστό γυμναστήριο του τόπου μου. Εδώ έκανα τα πρώτα μπασκετικά βήματα μου και φιλοξένησαν τα παιδικά μου όνειρα. Η καταξίωση και η αναγνωρισιμότητα δεν υπήρξε ποτέ αυτοσκοπός. Έχοντας υπηρετήσει το άθλημα που αγαπώ, τα εφόδια που αποκόμισα, πέρα από κύπελλα και τίτλους, είναι πιο σημαντικά και χρήσιμα στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής μου. Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό. Κάποια θα γίνουν πρωταθλητές αλλά όλα θα μάθουν να μην τα παρατάνε ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Παιονίας και όσους συνετέλεσαν στην έμπνευση και τη υλοποίηση” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη διεξαγωγή αγώνα επίδειξης ανάμεσα στους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας και τους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές ΑΟΚ Γουμένισσας.

To Top