ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το… κοντέρ έπιασε τα δέκα γκολ, “τρελαμένος” ο Καμαρά, άγγιξε το ρεκόρ του

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, μετά την Τούμπα, πέτυχε και χθες ένα πολύ ωραίο γκολ στα Γιάννενα φτάνοντας με την ολοκλήρωση της σεζόν, διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Με το χθεσινό γκολ το… κοντέρ έπιασε τα δέκα γκολ μετά από 35 παιχνίδια, έχοντας παράλληλα και τέσσερις ασίστ. Ήταν η πιο παραγωγική του χρονιά σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας (Superleague), τη στιγμή που κυνηγούσε το προσωπικό του ρεκόρ.

Ο Μαυριτανός επιθετικός τον Μάρτιο ξεπέρασε τον… Άγγλο “εαυτό” του και την χρονιά του στην Φούλαμ με τα επτά (7) γκολ (2017-18) και “κυνηγούσε” το δικό του ρεκόρ, δηλαδή τα έντεκα (11) γκολ, τα οποία πέτυχε στην Γαλλία με την Αμιάν (2016-17). Και στις δυο περιπτώσεις αγωνίστηκε βέβαια στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία Αγγλίας (Championship) και Γαλλίας (Ligue 2) και όχι σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

Αυτός προφανώς ήταν και ο λόγος που ήταν “τρελαμένος”, όταν αντικαταστάθηκε στο 73′ του χθεσινού αγώνα από τον Χερμάν Μπούργος, μια και όπως έδειξε και την ώρα της… δράσης ήταν ιδιαίτερα παθιασμένος για να βρει τα δίχτυα και να ανεβάσει το… κοντέρ.

Συνολικά στην καριέρα του έχει πετύχει 45 γκολ σε 211 παιχνίδια σε συλλογικό επίπεδο, ενώ σκόραρε άλλες δυο φορές με την Εθνική Μαυριτανίας σε οκτώ αγωνες.

To Top